temu קניות מוצלחות מהאתר TEMU קישורים רק מנסיון! אין להתדיין כלל!

אפשר להשתמש בקיצור הנחמד של Ctrl+K
בוחרים מילה, 'תופסים' אותה בכחולצפה בקובץ המצורף 1681100 ולוחצים על Ctrl+K. תיפתח לכם החלונית הבאה:צפה בקובץ המצורף 1681102
הדביקו את הקישור בשורה העליונה, לחצו על הוסף וזהו, יש לכם קישור נקי ונאה.
בהצלחה.
וואו אהבתי!!
תודה על השיתוף, (ידעתי שבמייל אפשר לקצר.. )אבל זה קיצור נחמד ממש אפשר גם בצאט

וואו אהבתי!!
תודה על השיתוף, (ידעתי שבמייל אפשר לקצר.. )אבל זה קיצור נחמד ממש אפשר גם בצאט
אגב,
אפשר פחות מסורבל, פשוט ללחוץ 'באמצע החיים' Ctrl+K ואז
להדביק את הקישור למעלה,
ולכתוב את המילה שרוצים שתהיה כתובה למטה.
לפעמים קל יותר.

לי עדיין כל החזרה הם מחזירים כסף ללא מוצר גם מוצרים מעל 50 שח חופשי
משו נוסף היה לי הזמנה מ75
אח"כ מ120 ועכשיו 130
אבל שמתי לב שיש להם באג
אם אני נכנסת ישר לדף של סל קניות שמתי לב שיש שם שרשור מסוים אז אין הגבלה
תנסו להוסיף לשרשור שלכם את זה &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
ואי זה מטורף
איך גילית את זה??
אגב זה לא גזל?

אח"כ מ120 ועכשיו 130
אבל שמתי לב שיש להם באג
תנסו להוסיף לשרשור שלכם את זה &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
מטורף!!
איך עלית על זה?
ואיך את מקבלת החזר מעל 50 ש"ח? הם תמיד מבקשים שאשלח

אח"כ מ120 ועכשיו 130
אבל שמתי לב שיש להם באג
לא הבנתי איך מוסיפים
תודה

בסוף השורת כתובת למעלה, תשים את העכבר במלל האחרון מצד ימין של השורת כתובת, ובלי רווח בלי כלום תדביק את זה:
&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
זה יעדכן לך את העמוד ושוב לא תהיה הגבלה..
זה פשוט מטורף!!!

מישהו כאן יודע אם יש כאן בעייה הלכתית? לכאורה אין כאן משהו ממשי שגוזלים מהם, רק מונעים רווח, ומגויים אין לי בעיה למנוע רווח... לכאורה אני אומר.. אשמח למישהו שבדק את זה עם רב מוסמך...

יוהו זה פשוט עובד!!!
יש לכם גם פתרון לזה שהם כבר לא נותנים לי באפשרויות משלוח עד הבית???

אח"כ מ120 ועכשיו 130
אבל שמתי לב שיש להם באג
זה עבד תודה רבה

הזמנה נוספת הגיעה היום בשעה טובה:
משקפי שמש מתוקות לילדים

תרגול במספרים וחשבון פשוט לילדים. הבן שלי ממש אוהב.

תרגול תרגילים עד 20 לבת בכיתה א'

ציור במים. מוצלח מאוד לילדים משועממים

שאר הדברים אזלו מהמלאי משום מה.

יכולה להסביר לי מה בדיוק הצלחת הזאת?
זה צלחת שמסתובבת כל הזמן כלפי מעלה ככה שלא נשפך אני אישי בסוף לא הכי נהניתי כי היא ממש קטנה והבת שלי כבר אוכלת הרבה... אז זה פחות מתאים לגיל שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה