זה בעייתי. כי זה פורום פתוח ויש תמונות של הקרדיגן רק על הדוגמנית.קרדיגן נשים
קרדיגן שמשהי שמה פה קישור שלו,
אבל, חסום לי : (
אשמח לתמונה מהאתר ממי שנפתח לו...
תודה!!
בתוך החשבון שלי ההזמנות שליאיך אני יכולה לראות את הקניות שביצעתי בעבר כלומר את היסטוריית ההזמנות שלי?
הקרדיגנים האלו של אותו מוכר, ונראה לי נראים אותו דברקרדיגן נשים
קרדיגן שמשהי שמה פה קישור שלו,
אבל, חסום לי : (
אשמח לתמונה מהאתר ממי שנפתח לו...
תודה!!
גם אצלי נהיה איטי לאחרונה, אבל לא חודש. יותר שבועיים שלושתקשיבו שאני מזמינה מטאמו כמויות אני בין הראשונות שהתחילו אם האתר הזה אבל לאחרונה הם ממש מרגיזים אותי המשלוחים שלהם ארוכיייים ברמה לא נורמלית.. הזמנתי לפני חודש ולא הגיע. כבר אלי מגיע הרבה יותר מהר . די נמאס לי להזמין מהם. אני מאוכזבת..
אפשר בבקשה כקישור לאתר ולא דרך אפלקציה2 סוודרים מתוקים
פיג'מה מתוקה ופרוותית
סוודר מתוק
דווקא הזמנתי לאחרונה והגיע פחות משבועיים.תקשיבו שאני מזמינה מטאמו כמויות אני בין הראשונות שהתחילו אם האתר הזה אבל לאחרונה הם ממש מרגיזים אותי המשלוחים שלהם ארוכיייים ברמה לא נורמלית.. הזמנתי לפני חודש ולא הגיע. כבר אלי מגיע הרבה יותר מהר . די נמאס לי להזמין מהם. אני מאוכזבת..
מתי הזמנת מטימו?דווקא הזמנתי לאחרונה והגיע פחות משבועיים.
הזמנתי גם מאלי לאחרונה 3 פריטים (אחרי המוון זמן שלא הזמנתי), כל פריט הגיע למקום אחר, ולקח לפחות 3 שבועות. זה משגע לקבל כל כמה ימים סמס על פריט נוסף שניתן לאיסוף מכתובת X
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים