קורונה קניות - קורונה

• פותח הנושא Xxx0
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברור זה בהלה שיוצרת בין היתר התקשורת.
קשה לדעת אם מידת הבהלה השוררת כעת, היא נורמלית או מוגזמת, אבל ברור שחלק גדול ממנה זה בגלל התקשורת. לא בטוח שהם צודקים, ימים יגידו.
הבהלה ממש לא נוצרת רק בתקשורת.. תראי מה שנעשה פה בפורופ הקטן שלנו... טירוף...

• הוסף לסימניות
הבהלה ממש לא נוצרת רק בתקשורת.. תראי מה שנעשה פה בפורופ הקטן שלנו... טירוף...
אז אני כולל ב"כלי תקשורת" גם "רשתות חברתיות"
ובמקרה שלנו "פורום פרוג"... :D

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להירגע!
אם המדינה היתה צופה מחסור שר הכלכלה כבר היה מצוטט פה באלפי ציטטות על הקונטינרים האדירים של המזון שבדר.
או אולי היתה מגבילה את הרשתות וקובעת להם כמות מקסימלית למכירה - והשאר לימים טובים יותר.
להזכירכם - לא כל מחסור בחמאה מקורו בקורונה.
אני אישית מאמינה שככל שיהיה בביתי יותר מוצרים - יאכלו אותם מהר יותר - ככה זה. פסיכולוגי
ואם צפוי מחסור - בלי כוונה כל אחד ימלא מצברים של קלוריות עודפות.

כל עוד אין הודעה מגורם מוסמך (לא אנשי תקשורת, לא רשתות חברתיות, לא פורמים למיניהם!) אין מה להכנס לפאניקה.

חברה, אנחנו בעשרים עשרים
אפשר להרגע.

• הוסף לסימניות
יהיה לאנשים מאגרי טישויים לדוגמא, אז הם פשוט לא יקנו תקופה
התשובה
אני אישית מאמינה שככל שיהיה בביתי יותר מוצרים - יאכלו אותם מהר יותר - ככה זה. פסיכולוגי
ואם צפוי מחסור - בלי כוונה כל אחד ימלא מצברים של קלוריות עודפות.

• הוסף לסימניות
סורי, אבל אני ממש מאשימה את פרוג בפאניקה של הציבור החרדי...
רואה את עצמי, חשבתי אולי צריך לקנות משהו, התביישתי אפילו לבקש את זה מבעלי
אבל ברגע שראיתי שזה האוירה, ועוד נשים חוששות, זה פתאום נהיה דחוף וחשוב...

• הוסף לסימניות
למה אין 'משנת יוסף'?
זה גם קשור?

• הוסף לסימניות
סורי, אבל אני ממש מאשימה את פרוג בפאניקה של הציבור החרדי...
רואה את עצמי, חשבתי אולי צריך לקנות משהו, התביישתי אפילו לבקש את זה מבעלי
אבל ברגע שראיתי שזה האוירה, ועוד נשים חוששות, זה פתאום נהיה דחוף וחשוב...
חייבת גם לצטט! צודקת!!!

• הוסף לסימניות
איך אמרתי לאשה לידי, כשגיחכנו יחד על כמה אנשים שאספו גבינות וקטג'ים לשקיות - כמויות,
"עוד כמה ימים נדע אם אנחנו צריכות לצחוק עליהם או הם עלינו..."

• הוסף לסימניות
ראיתי לפני כשעה חילונים שמגיעים לאזורים החרדיים כדי לקנות חבילות סוכר ושאר מוצרי יסוד.
אצלם יותר מעודכנים ומלחיצים, אצלנו כנראה לוקח זמן מה עד שמטפטף לכולם...
נכון.
כך ראיתי גם ביש רימונים

• הוסף לסימניות
ראיתי לפני כשעה חילונים שמגיעים לאזורים החרדיים כדי לקנות חבילות סוכר ושאר מוצרי יסוד.
אצלם יותר מעודכנים ומלחיצים, אצלנו כנראה לוקח זמן מה עד שמטפטף לכולם...
החרדים פשוט לא רוצים למלא את הבית לפני פסח

• הוסף לסימניות
חברה של הבת שלי סיפרה שממש עומדים בפתח וסופרים עד 100 אנשים וכשמישהו יוצא מכניסים מישהו חדש..........
מה זה עוזר? נהיה בחוץ התקהלות של מעל למאה איש.... אמרו שגם בחוץ זה אסור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה