מרקים קניידלך

• הוסף לסימניות
אשמח למתכון מעולה לקניידלך
עם כמויות מדויקות...
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה: יוצא מושלם

• הוסף לסימניות
קניידלך מושלמים!
4 ביצים לקשקש חזק
כוס קמח מצה
רבע כוס מים, רבע כוס שמן
חצי- שלושת רבעי כפית מלח
פלפל שחור
להעביר למקרר לשעתיים לפחות (עדיף לילה)
להרתיח מים עם מלח- מבעבע!
כשרותח להרטיב את היד וליצור כדורים לפי הגודל שאוהבים ולזרוק לסיר (גדל בבישול לפחות לפי 2)
היד צריכה להיות רטובה כדי שיצאו כדורים יפים

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
כל המתכונים פה
אם אני רוצה להקפיא בשביל כמה פעמים
אז איך להקפיא? לא מבושל?
או אחרי בישול במים?

• הוסף לסימניות
המתכונים פה ממש דומים אחד לשני ..
מה שאני עושה זה, לקרר חצי שעה את התערובת ,
לבשל 20 דק' במים רותחים ,
(חשוב בסיר גדול)
ולהקפיא בשקיות לפי הכמות שאני צריכה .

• הוסף לסימניות
אני מקציפה שתי ביציפ במיקסר ומוסיפה קמח מצה עד שהתערובת לא סמיכה מדי ולא דלילה מדי. (לשים לב!) בערך חצי-שלושת רבעי כוס, ולמרק.
הכי קל. יוצא מעולה

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון פצצה יוצא אורירי בטרוף!!

כוס קמח מצה
שלוש ביצים
חצי כוס מי סודה- לא סודה לשתיה!!
רבע-חצי כפית מלח
שליש כוס שמן.
לערבב הכל טוב.
להשהות לילה במקרר
לבשל בתוך המרק חצי שעה.

להיט!
איזה כוס ? חד פעמית?
וכמה כדורים יוצא מהכמות הזאת בערך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה