כללי קנייה באייסטוק

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני לא יודעת אם למישו יש זמן לזה ככה שניה לפני שבועות, אבל בכ"ז אני חייבת לבקש אתזה (כמובן שלאחרי שבועות)
אני לא מסתדרת עם אייסטוק, ואשמח אם למישהו יש מנוי או משהו ויכול להביא לי תמונה ואני אשלם לו כמובן
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לכתוב איפא את נתקעת וננסה לעזור, כי זה תהליך פשוט מאד

• הוסף לסימניות
זה בטח נשמע מצחיק אבל אין לי מושג אפילו מה זה קרדיט (אני יודעת כמובן מה זה קרדיט קרדיט, אבל לא באייסטוק) ואיזה גדלים אני צריכה וכו''''

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, בשביל לקנות את צריכה כרטיס אשראי בינלאומי.
במידה ויש לך, את לוחצת בצד שמאל למטה על > sign up
נפתח לך חלון, ותמלאי בו את הנדרש (צרפתי לך תצלום)
ואת אמורה לקבל למייל הודעה עם אישור ההרשמה ועם השם והסיסמא.
אם הגעת עד כאן והכל תקין, תכתבי ואמשיך.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 830.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תכתבי איזה תמונה את צריכה משם, יכול להיות שיש כאן מנויים שם שיוכלו לקנות אותה בשבילך.

• הוסף לסימניות
עכשיו באתר יש לך למעלה login תלחצי, ויפתח לך דף ובו תדרשי להכניס א תהשם והסיסמא
הכניסי ואשרי, עכשיו את יכולה לרכוש קרדיטים
לחצי בצד ימין למעלה על account > buy credits
ובמסך הבא יופיע לך בלבן על משבצת כתומה שוב> buy credits
לחצי, ואת יכולה כעת לבחור גודל של חבילה > 12 קרדיטים, עולים לך 18.25$ וכו'
אם את לא צריכה כרגע כמות גדולה של הורדות, את יכולה להתחיל עם החבילה המינימלית, ככל שהחבילה גדולה יותר, המחיר לקרדיט יורד מעט.
ברגע שבחרת, לחצי but now
ומלאי בחלון שיפתח את כל הפרטים שלך, שם מלא, כתובת ומיקוד וטל וכו' (פרטים אלו ישארו בזכרון גם לרכישות הבאות)
ולחצי על next step, ובחלון הבא מלאי את סוג הכרטיס וכו' (צרפתי צילום מסך)
ואם הפרטים שמילית תואמים, המערכת תבדק דקה ותאמת נתונים ותאשר את החבילה.
כעת את יכולה לבחור בתמונה הרצויה, ולהוריד אותה באיכות הרצויה לך בהתאם לגרפיקה שאת בונה.מופיע לך ליד כל כמות קרדיטים, באיזה גודל התמונה שתקבלי.
אם הקובת וקטורי, יופיע מחיר אחד שיתן לך קובץ eps
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 337.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;393813:
תכתבי איזה תמונה את צריכה משם, יכול להיות שיש כאן מנויים שם שיוכלו לקנות אותה בשבילך.

תסכימי איתי שזה לא לענין להסתמך תמיד על טובות של אנשים שיורידו בשבילך.
לי יש מנוי, אך בהחלט לא ששה לקנות שוב ושוב לכל דורש, כי בד"כ עד שרואים בחזרה את הכסף, יכול לעבור הרבה מאד זמן.....
מי שרוצה לעבוד בצורה מסודר ולא להתקע חייב למצוא פתרון לבעיה מינימלית שכזו.

ודרך אגב, תמיד לפני שמורידים מהאתר אייסטוק, מומלץ לבדק באתר 123rf כי אם התמונה מופיעה גם שם, היא בטוח תעלה רבע מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;393823:
ודרך אגב, תמיד לפני שמורידים מהאתר אייסטוק, מומלץ לבדק באתר 123rf כי אם התמונה מופיעה גם שם, היא בטוח תעלה רבע מחיר.

מה זה האתר הזה? לא שמעתי עליו אף פעם.
אם אני קונה משם תמונה זה חוקי? כי זה נשמע מוזר שאותה תמונה תעלה רבע מחיר, הרי הזכויות על התמונה שייכות לאייסטוק, לא?

• הוסף לסימניות
היי, תודה. אבל זה הגיוני שסרטון קצר ייקח לי 90 קרדיטים? איזה גודל מתאים למצגת? (במידה ואין אפשרות של PAL)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;393890:
היי, תודה. אבל זה הגיוני שסרטון קצר ייקח לי 90 קרדיטים? איזה גודל מתאים למצגת? (במידה ואין אפשרות של PAL)

אכן, קטעי וידאו עולים שם הרבה מאד כסף...
אני לא בתחום עריכת סרטים ונדרשת לכך, אבל הבנתי מחברה שזה המצב שם
לא ידוע לי על חלופות בתחום, נסה לשאול את המנוסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;393839:
בקשתי מנתיב שיפתחו לי אבל עדין לא פתחו, יש לך מושג איך זה יתכן שאותה תמונה תעלה רבע מחיר באתר אחר? סתם מענין אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;393915:
בקשתי מנתיב שיפתחו לי אבל עדין לא פתחו, יש לך מושג איך זה יתכן שאותה תמונה תעלה רבע מחיר באתר אחר? סתם מענין אותי.

בעיני חזיתי מאות ואלפי תמונות המופיעות בשני האתרים, ובמחיר כמובן שונה.
מה שהכי משתלם ב123, הם הקבצים הוקטוריים, שעולים שם רק 5 קרדיטים, לעומת אייסטוק, שם זה מתחיל ב-14 ובמקרים רבים גם 20....
אמנם המבחר לא תמיד אותו דבר, והרבה פעמים אני בסופו של דבר נאלצת לקנות באייסטוק, אבל אין מה לומר, ממון רב חסכתי איתו.
התורה חסה על ממונם של ישראל!

• הוסף לסימניות
הרבה צלמים שמצלמים עבור אתרי תמונות משתדלים לא לשים את כל הביצים בסל אחד ולכן מעלים את אותן תמונות למס' אתרים כך שיותר אנשים יקנו את התמונות שלהם.
באתרים שגובים יותר הם מקבלים על התמונות יותר ובאתרים שפחות הם מקבלים פחות אבל עדיין מקבלים משהו.
עוד דבר שעושה את ההבדל זו העמלה שלוקח אתר התמונות. אייסטוק ככל הנראה לוקח עמלה גבוהה יותר על כל תמונה שנמכרת ולכן המחיר גבוה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה