דרוש מידע קניית אורגן באתר יד שניה

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה באיזה אתר למכירה טיירוס 4 ב3,500 ש"ח זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה באיזה אתר למכירה טיירוס 4 ב3,500 ש"ח זה הגיוני?
לא נראה לי
תכתוב את שם האתר (או קישור) והמנוסים פה יגידו האם האתר הזה אמין או לא

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נותן אמון במודעות שמתפרסמות שם...
ראיתי שם הרבה כלים מקצועיים במחירים דמיוניים כמו טיירוס 4 ב525 ש"ח
טיירוס 5 חדש מהחנות עולה באזור ה13,000 אז בא נגיד שטיירוס 4 לא אמור לעלות 13,000, אבל וודאי לא 500 ש"ח !!
זה אולי גניבה או רמאות. ועוד הוא מציין שזה חדש חדש עם 3 שנים אחריות מקורית (לא יודע מתי הוא נוצר בדיוק, אבל מה שבטוח לפני המון שנים) כך שאין סיכוי לתת עליו אחריות מקורית של החברה
אז תזהר מאד כשאתה בודק הצעות משם בקשר לאמינות

• הוסף לסימניות
אתה צודק מריח לא אמיתי משום כיוון שלחתי להם מייל וקיבלתי הודעה שנראית כמו גנבים מקצועיים

• הוסף לסימניות
אני כבר נפלתי לפך איתו כמוכר לי אורגן קורג pa1000 ב1000 דולר ואני כתמים שילמתי לו כבר בהתחלה 500 דולר ואחרי זה אמר שצריך כבר כן לשלם את כל האלף והוצאתי עוד 500 דולר והמציא לי אתר שיקרי על המשלוח ואז זה כאילו נתקע וביקש עוד 380 דולר ואני כתמים שילמתי לו והכל בהעברות של ווסטרן יוניון ואין לי מושג איך אני מגיע אליו ומי שרצה כאן להיכנס לאתר המדומה של החברת משלוח https://www.skylineds.com/main/ ומספר המשלוח הוא 1652099383 ומי שיוכל לעזור לי איך אני יכול לתפוס אותו מי זה אודה לו מאוד אני מחכה לתגובות וכן היום החברה שהוא טען שזה הוא כתבה לי שאין להם כלל כזה עובד עם השם הזה

קבצים מצורפים

• InkedROBERT BROWN ID (1)_LI.jpg
    InkedROBERT BROWN ID (1)_LI.jpg
    KB 100.5 · צפיות: 44
  • Inked{C012BCFE-95A9-43FE-B8A2-A39E46459AF6}_LI.jpg
    Inked{C012BCFE-95A9-43FE-B8A2-A39E46459AF6}_LI.jpg
    KB 308.1 · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה