קניית בגד ב- ebay

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזו מידה זו - X3?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אצל כל מוכר זה משהו אחר... מנסיון מר.
אני מידה S-M בישראל ולקחתי ספייר שיהיה מידה L זה התאים לאחיינית שלי בת 15 פיצפונת :rolleyes:

אמרתי אקח XXL שיהיה גדול, מקסימום נצר... והגיע ענקקקקק. א"א גם לסמוך על טבלת המידות שהם נותנים, היא בכלל לא נכונה, בקיצור זה סיכון עם מזל, איך פעם... :)

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שזו מידה XXXL?
אם נרשמתי בשם משתמש עברית, אז אני רואה את המידות במידות ישראליות או שהמידה שרשמתי לעיל היא מידה אמריקאית?

• הוסף לסימניות
השוואת מידות

קבצים מצורפים

• מידות.png
    KB 20.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אמאלה... איזו מידה ענקית בחרתי...
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1068489:
זאת אומרת שזו מידה XXXL?
אם נרשמתי בשם משתמש עברית, אז אני רואה את המידות במידות ישראליות או שהמידה שרשמתי לעיל היא מידה אמריקאית?

אין שום קשר בין השם משתמש לבין המידות שרשומות, בכל מקרה הן תהיינה אמריקאיות אלא אם כן המוכר הוא מישראל, אני ממליצה לקחת תמיד מידה או שתיים יותר, תמיד אפשר ליצור קטן מגדול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה