קניית\בניית מחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני חבר חדש בפרוג ואני שמח להצטרף לקהילה שאני צופה לה עתיד גדול.

אגש לעניין שלשמו נכנסתי היום

אני מעוניין לקנות או לבנות מחשב חזק לעבודות גרפיקה.

האם יש למישהו מושג איך אני מתחיל עם זה והאם כדאי לי לבחון אפשרות רכישת חלקים בחו"ל והרכבתם לבד?

מסקירה של הפורום ראיתי שבעבר מנהל הפורום הרכיב מחשב שכונה סוס העבודה של פרוג, האם יש מקום בו אוכל למצוא מידע על כך?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מחשב חזק? לאיזה צרכים?
חבל להשקיע כסף סתם על משהו שלא תשתמש בו (אלא רק בחלק מהיכולות)
כל מחשב והצרכים שלו

• הוסף לסימניות
אז ככה

אשתי לומדת כרגע עיצוב גרפי ותוכנות, בינתיים היא השתמשה במחשב הישן וזה איכשהו היה בסדר כל זמן שלמדה אילוסטרייטור, עד שהתעסקה עם קבצים מעט כבדים והמחשב נתקע, שלא לדבר על תלת מימד.

כרגע היא מתחילה ללמוד פוטושופ ואני מבין שזה ממש לא ילך עם המחשב הישן.

אני מעוניין לרכוש עבורה מחשב שעליו היא תוכל ללמוד ובע"ה אח"כ גם לעבוד כגרפיקאית ומעצבת אתרים על כל הכלול בכך, עיצוב, פלאש וכדו'.

בשלב שה אני לא מאמין שהיא תעסוק בעריכת וידאו אם כי אשמח לשקלל גם אפשרות למחשב שיעמוד היטב גם בזה במידה ואין מדובר בתוספת של סכום משמעותי.

שוב תודה על הבמה והרצון לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה