מאמרים קניית דומיין בנלאומי- איזה חברה מומלצת? והאם כדאי לשלם תשלום נוסף על הגנה מפני גניבת דומיין?

• הוסף לסימניות
זה שווה את התוספת מחיר? זה נצרך בכלל??
אשמח לשמוע את דעתכם על החברה הזאת: https://il.godaddy.com/en
היא הכי זולה ונראית לי אמינה, אבל רוצה לשמוע המלצות
כמו"כ איזה רמת בטיחות כדאי לקחת

תודה רבה לעוזרים1591724155531.png1591724217235.png

1591724217235.png

1591724155531.png

• הוסף לסימניות
33 צפיות ואף אחד לא יודע להגיד?!
מה קורה אתכם קהילת המפתחים??

• הוסף לסימניות
33 צפיות ואף אחד לא יודע להגיד?!
מה קורה אתכם קהילת המפתחים??

אולי כי אחד לא מכיר את השטיקים של גודדי.

ת'אמת, גם לי זה נשמע מוזר ההגנה מפני גניבה.
זו אופציה בסיסית אצל כל רשם. א'פעם לא חשבתי שאפשר לפצל ולדרוש ע''ז תוספת.
זה נשמע כמו שחברת פרטנר יתחילו לגבות תשלום, על ביטוח מפני גניבת מספר. זה אמור להיות מנגנון בסיסי.
ו-54 שח לדומיין ישראלי, זה כבר מתקרב למחיר המקובל פה בישראל אצל הרשמים המקומיים. 55 ש''ח, אצל הרשם הזול ביותר.

• הוסף לסימניות
אני קראתי באינטרנט שמועות על GoDaddy בזמנו - על כל מיני דברים שהם עושים ורק בהתחלה זה נראה זול
אני לא יודע מה כמה למה - רק זוכר שקראתי על זה.

ממליץ לברר

• הוסף לסימניות
אולי כי אחד לא מכיר את השטיקים של גודדי.

ת'אמת, גם לי זה נשמע מוזר ההגנה מפני גניבה.
זו אופציה בסיסית אצל כל רשם. א'פעם לא חשבתי שאפשר לפצל ולדרוש ע''ז תוספת.
זה נשמע כמו שחברת פרטנר יתחילו לגבות תשלום, על ביטוח מפני גניבת מספר. זה אמור להיות מנגנון בסיסי.
ו-54 שח לדומיין ישראלי, זה כבר מתקרב למחיר המקובל פה בישראל אצל הרשמים המקומיים. 55 ש''ח, אצל הרשם הזול ביותר.
אני קראתי באינטרנט שמועות על GoDaddy בזמנו - על כל מיני דברים שהם עושים ורק בהתחלה זה נראה זול
אני לא יודע מה כמה למה - רק זוכר שקראתי על זה.

ממליץ לברר
תודה על המידע
עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש לוורדפרס עצמם דומיין בינלאומי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה