דרוש מידע קניית דירה בחיפה

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שיש בחיפה כאלה שקנו דירה להשקעה
ואחרי תקופה ארוכה שהיתה ריקה, הם באו לגור בה...

כמו שאמרו לך קודם, שלא תמצאי את עצמך במקום שלא תכננת לגור בו.

ו- 3000 שקל שכירות זה מדע בדיוני- בהדר בכ"א.
בנווה שאנן זה הגיוני , אבל הדירות שם באזור המליון ש"ח ומעלה.

עמוד וחצי של מלל חובבני, וזה נקרא מדריך נדלן ? :eek::eek::eek:
תמהני.

• הוסף לסימניות
לקנות בחיפה זה למגורים בלבד.
בשביל השקעה זה ממש לא המקום...
צריך לברר טוב טוב.
קרובי משפחה שלי קנו דירה וחילקו אותה. משכירים לסטודנטים אם אני לא טועה.
הבנתי שיצאה להם עסקה ממש שוה.

• הוסף לסימניות
קרובי משפחה שלי קנו דירה וחילקו אותה. משכירים לסטודנטים אם אני לא טועה.
הבנתי שיצאה להם עסקה ממש שוה.
זה גם נתון שצריך לקחת בחשבון.
אם אתם מתכוונים להשכיר רק לחרדים (לא נכנס כרגע לדיון על כך... יש כאלו שכך נוהגים בהוראת רבם- כמונו למשל.) אז באמת אתם צריכים מאיזור מאד מסוים וכמו שכתבו מעליי יש פער גדול בין מחיר הקניה לתשואה.
אם בכל זאת הלכתם על זה, טיפ קטן: דירה עם מרפסת נחשבת יותר מבוקשת בחרדי.
יש מלא דירות בלי מרפסת וזה לא ב"ב שאפשר לבנות סוכות בחניה....

• הוסף לסימניות
אם לא מעוניינים להשכיר דווקא לחרדים, יש בשוליים של נו"ש הרבה דירות יחסית זולות (פחות ממליון) שמבוקשות ע"י סטודנטים מהטכניון וזו"צים שמחפשים לגור שם אבל לא במחירים גבוהים.
האזור הרבה יותר מבוסס מהשוליים של הדר והשכירות קצת יותר גבוהה.

• הוסף לסימניות
מחפשת מתווך אמין!!! מהקהילה הליטאית בחיפה.
אשמח לשמוע פרטים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה