התייעצות קניית דירה לבחורה בת 21

כבר הגיבו בחיוב כ"כ הרבה,
אבל מותר לי להצטרף לגישה החיובית,
יש לי גיס שהתחתן עם בחורה שההורים שלה היו חכמים וקנו לה דירה לפני החתונה, זה הועיל להם מאוווד
בנוסף, ישנה נטיה אנושית לבזבז את הכסף שנמצא בעו"ש והדירה עוזרת לזה

בהצלחה.

האם כדאי לבחורה בגיל כל כך צעיר לקנות דירה, לקחת משכנתא וכו'-
כשהמחשבה היא שעכשיו היא לא נשואה, אין לה יותר מידי הוצאות - ויכולה לעמוד בהחזרים לכאורה יותר מאשר אחרי חתונה שיש הרבה יותר הוצאות.
או שלא כדאי כי זה מעמיד את הבחורה בעמדה של יותר מידי עצמאית וכיוצא בזה...?
אשמח לדעתכם
כותבת בשביל חברה,

אני עוסקת בתחום,
תלוי מאד מה הנתונים של הבחורה
באופן כללי במידה והנתונים מתאימים מומלץ מאד.
גם בשלב זה (גם דעת תורה ככה)
אני אשמח לעזור, גם אני קניתי דירה בתור רווקה.
אפשר לפנות באישי
pnina1617 שטרודל ג'ימייל נקודה קום

ברגע שהיא קונה דירה ולדוגמא משלמת 5000 ש"ח למשכנתא, כל עוד היא רווקה יש לה עוד הכנסה נוספת של כמה אלפים מהשכירות.
שאת זה אין לה כשהיא חוסכת את הכסף בצד או בשוק ההון, זה רווח נקי של עשרות אחוזים ששום מסלול והשקעה לא ייתן.
בוודאי שזה שווה.
אין שום הבדל בין קניית דירה נוספת להשקעה לזוג
לדירה ראשונה לרווקה
התשואה היא אותה תשואה בדיוק
ההבדל היחיד שרווק/ה מקבל תנאי מימון ומיסוי של דירה ראשונה שזה יתרון

זה השאלה הקבועה של נדל״ן מול שוק ההון
שהיתרון הבולט של הראשון זה מינוף יותר בטוח ונוח (לרובא דעלמא)

מה שבטוח שבשום קונסטלציה שהיא
אין רווח של עשרות אחוזים בשנה
תשואת ערך, בשנתיים הקרובות יתכן שיעלה ויתכן שירד, נבואה ניתנה…
תשואת שכירות, כ3% בשנה, אא״כ מדובר בדירה מחולקת שזה קצת יותר

כשהמחשבה היא שעכשיו היא לא נשואה, אין לה יותר מידי הוצאות - ויכולה לעמוד בהחזרים לכאורה יותר מאשר אחרי חתונה שיש הרבה יותר הוצאות.
אשמח לדעתכם
אשכול די זהה

אשמח לדעתכם
בלת''ק
לדעתי חכם מאוד
אם יש אפשרות החזר =עבודה קבוע

תודה לכל העונים והמגיבים.

והון עצמי זה הון עצמי... מה זה משנה לשאלה הנוכחית מאיפה יש לבחורה בת 21 הום עצמי בסכום כזה...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה