התייעצות קניית דירה לזו"צ

• הוסף לסימניות
להירשם לדירה בהנחה ולהיכנס להגרלות,
בינתיים להסתובב בפריפריה, כמו צפת, נוף כנרת פוריה טבריה, הר יונה, עפולה (גבעת המורה, עפולה עילית), חריש, עמנואל, קריית מלאכי, מעלה עמוס, מיצד ועוד.
אם הגעת למקום והוא מוצא חן בעיניך למגורים מצויין. אם יש לך שאלות תשאל. אם תעבור בכל המקומות וכולם לא ימצאו חן בעיניך תעדכן.
אני גרתי בבני ברק בגדול קשה לחשוב בכלל על מקומות כאלו שטיבלעך מקומות לימוד מרכז וכו....
זה הבעיה

• הוסף לסימניות
אני גרתי בבני ברק בגדול קשה לחשוב בכלל על מקומות כאלו שטיבלעך מקומות לימוד מרכז וכו....
זה הבעיה
אם אתה לא מוכן לגור בפריפריה, אז אתה יכול לחכות לדירה בהנחה, כל פעם להירשם ל3 הגרלות המומלצות. לפי נתוני העבר אתה אמור לזכות תוך שנתיים בערך (ללא התחייבות כמובן).

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לא סתם מיטוס שצריך לשבור
ויש הרבה מהמרכז שעוברים למקומות האלו
ואז זה כבר לא יהיה פריפריה ואח"כ אפשר להתחרט על הפספוס.....

• הוסף לסימניות
אם אתה לא מוכן לגור בפריפריה, אז אתה יכול לחכות לדירה בהנחה, כל פעם להירשם ל3 הגרלות המומלצות. לפי נתוני העבר אתה אמור לזכות תוך שנתיים בערך (ללא התחייבות כמובן).
יפה אמרת. לפי נתוני העבר. נקודה.
לפי הסיכויים בהגרלות האחרונות זה פשוט לא נכון
אני לא סטטיסטיקאי גדול, אבל משברי אחוזים כאלו לא נראה לי שריאלי לזכות בתוך שנתיים, גם לא בחמש שנים

גילוי נאות: אני אישית נרשם תמיד לפי ההמלצות והסיכויים, ועדיין מחכה כבר שנתיים +

אוי טאטע!

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לא סתם מיטוס שצריך לשבור
זה נושא עתידי שא"א לדעת מראש, נכון אולי תפספס אבל איך יכולת לדעת.
תעשה מה שעכשיו הכי נכון לך לעשות,
זה אומר, מה התקציב שיש לכם, מה אשתך אומרת, ועוד.

• הוסף לסימניות

הכתב (החילוני) מתפלא על זה איך דירה בבית שמש עולה יותר מדירה בצפון השרון (חריש)...

הפער בין דירה בבית שמש לדירה בחריש
זה קרוב ל 1.000.000!!!
המעלה של בית שמש זה לא רק שהיא קרובה ל...
והחסרון של חריש ושאר הפריפריות זה לא רק שהן רחוקות מ....
זה גם העובדה שבית שמש יש לה מגוון מוסדות לכל המגזרים והילדים (מתקשים וילדים מיוחדים)
יש לה הרבה מהצרכים של הציבור החרדי בתוך העיר
זה כמו לשאול למה בני ברק עולה יותר מבית שמש כי בית שמש יותר קרובה לירושלים ובני ברק
או לשאול למה ירושלים עולה יותר מאלעד הרי אלעד יותר קרובה לבני ברק ולגוש דן מירושלים

• הוסף לסימניות
זה הבעיה
כל מי שגר בפריפריה גר פעם בבני ברק/ ירושלים.
בסוף אנשים צריכים לקבל החלטות בחיים.
אבל הכי חשוב לא לבזבז זמן אפשר בנתיים לנסוע למקומות לראות אולי תמצא משהו שיראה לך טוב.

• הוסף לסימניות
כל מי שגר בפריפריה גר פעם בבני ברק/ ירושלים.
בסוף אנשים צריכים לקבל החלטות בחיים.
אבל הכי חשוב לא לבזבז זמן אפשר בנתיים לנסוע למקומות לראות אולי תמצא משהו שיראה לך טוב.
השאלה האם לחכות למשתכן ואז ההון עצמי גודל...ואפשר לחשוב על מרכז או לפחות קרוב
או שאם יש מקום שהתפתח משמעותית ואז גם ההון עצמי יגדל ...

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לא סתם מיתוס שצריך לשבור
תלך לשם ותבדוק אם זה זה מתאים לך או לא. אל תקנה דירה במקום רק כי מבטיחים לך שזה כבר לא יהיה פריפריה. גם לפני 10 שנים הבטיחו לאנשים על כל מיני פריפריות שאוטוטו זה נהיה מרכז.

• הוסף לסימניות
לכל הזוצ"ים רציתי לשאול לגבי דירה לזוגות שגרו במרכז ואין כל כך יכולת לקנות במרכז
בגלל המחירים מה הפתרון.?

האם מחיר למשתכן וזה לחקות הרבה זמן....
אם בכלל זוכים

או לקנות בפריפריה??

מה דעתכם.....
אולי תשקלו את האפשרות להמשיך בשכירות במשך השנתיים שלוש הקרובות.
במהלך תקופה זו, להשקיע בהשקעה טובה, משתלמת ורווחית שתביא אתכם להגדלת ההון העצמי. (מינוף)

עם תכנית טובה וממוקדת תמצאו השקעה טובה בנדל"ן
כך שתגיעו למצב שתוכלו לרכוש דירה במרכז הארץ עם הון עצמי גבוה יותר.

- יש בהחלט מציאות טובות מאוד בנדל"ן,
- חשוב מאוד שתבדקו היטב את העסקה, לפני שאתם חותמים.

----

• הוסף לסימניות
אולי תשקלו את האפשרות להמשיך בשכירות במשך השנתיים שלוש הקרובות.
במהלך תקופה זו, להשקיע בהשקעה טובה, משתלמת ורווחית שתביא אתכם להגדלת ההון העצמי. (מינוף)

עם תכנית טובה וממוקדת תמצאו השקעה טובה בנדל"ן
כך שתגיעו למצב שתוכלו לרכוש דירה במרכז הארץ עם הון עצמי גבוה יותר.

- יש בהחלט מציאות טובות מאוד בנדל"ן,
- חשוב מאוד שתבדקו היטב את העסקה, לפני שאתם חותמים.

----
שמעתי על זה איזה השקעות בטוחות כמו הראל??

• הוסף לסימניות
פריפריה לא מודדים לפי המרחק מהמרכז, פריפריה או איך שלא תקראו לזה זה מקום שהמרחק ממנו לעבודה של האישה (בדר"כ אכן במרכז) הוא סביר ועדיף גם בתחבורה ציבורית, שיהיו מוסדות טובים לילדים, שכנים טובים, קהילה טובה, כוללים מגוונים.
עם כל הרצון שלי לגור בחריש היא די נעלם לפחות מבחינת רוב הנתונים שפירטתי

• הוסף לסימניות
לפי הסיכויים בהגרלות האחרונות זה פשוט לא נכון
אני לא סטטיסטיקאי גדול, אבל משברי אחוזים כאלו לא נראה לי שריאלי לזכות בתוך שנתיים, גם לא בחמש שנים

גילוי נאות: אני אישית נרשם תמיד לפי ההמלצות והסיכויים, ועדיין מחכה כבר שנתיים +
@עו"ד נתן רוזנבלט
הוא טוען בתוקף שלמעלה מכל ספק מי שעושה לפי המלצותיו זוכה
נראה מה יענה על זה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהדבר הכי נכון זה קודם כל לקנות דירה ולשמור על ערך הכסף
ההפרש במחיר במשך השנתיים של ההמתנה לזכיה היא נזק כלכלי ענק!!!
מעבר לתשלומי שכירות לא קטנים שבמצטבר בשנתיים יכולים להגיע לסכום לא קטן בכלל
שמעתי שבחיפה עכשיו יש דירות טובות במליון, יש בנתיבות, ובאופקים קהילות יפות ולא יקרות
צריך לקבל החלטה מה הכי פחות גרוע מבחינתכם וללכת על זה!
מה שחשוב זה ללכת על נכס שיהיה קל למכור אותו אם לא תהיו מרוצים
ולא להתקע עם נכס דפוק במקום לא מוצלח

נראה לי מה שיכול לתת אומץ לקבל כזאת החלטה זה האופציה תמיד למכור ולקנות נכס אחר (נכון שזה עולה כסף אבל עדיין עדיף על פני החרדה לעשות את הצעד הזה ולא לעשות כלום...)

בעיני ההבדל בין פריפריה לעיר מבוססת היא הותק של המקום ושל האנשים בו (וגובה התקרה שמעל הראש שלכם):
מי האנשים המבוגרים בו, מי הרבנים, מי האנשים המוצלחים בו, מי מנהל את המוסדות בו, איזה עסקים יש בו, איזה ישיבות ואיזה משפחות...
לא נעים להגיד (ואל תכעסו עלי...) ההפרש בין הערים הותיקות כמו ירושלים ובני ברק לביתר, מודיעין עילית ובית שמש הם שמים וארץ בהקשר הזה,
וההפרש בין הנ"ל לפריפריות החדשות הם עוד יבשת...
יתכן שלכן כדאי לשקול ללכת על פריפריות רחוקות וותיקות
ולא חדשות וצעירות מידי
ויתכן שדוקא הפוך, כן ללכת על צעירות בידיעה שאלו הנתונים ואולי תוכלו להתברג גבוה במקום החדש ולהתקדם יותר...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהדבר הכי נכון זה קודם כל לקנות דירה ולשמור על ערך הכסף
ההפרש במחיר במשך השנתיים של ההמתנה לזכיה היא נזק כלכלי ענק!!!
מעבר לתשלומי שכירות לא קטנים שבמצטבר בשנתיים יכולים להגיע לסכום לא קטן בכלל
שמעתי שבחיפה עכשיו יש דירות טובות במליון, יש בנתיבות, ובאופקים קהילות יפות ולא יקרות
צריך לקבל החלטה מה הכי פחות גרוע מבחינתכם וללכת על זה!
מה שחשוב זה ללכת על נכס שיהיה קל למכור אותו אם לא תהיו מרוצים
ולא להתקע עם נכס דפוק במקום לא מוצלח

נראה לי מה שיכול לתת אומץ לקבל כזאת החלטה זה האופציה תמיד למכור ולקנות נכס אחר (נכון שזה עולה כסף אבל עדיין עדיף על פני החרדה לעשות את הצעד הזה ולא לעשות כלום...)

בעיני ההבדל בין פריפריה לעיר מבוססת היא הותק של המקום ושל האנשים בו (וגובה התקרה שמעל הראש שלכם):
מי האנשים המבוגרים בו, מי הרבנים, מי האנשים המוצלחים בו, מי מנהל את המוסדות בו, איזה עסקים יש בו, איזה ישיבות ואיזה משפחות...
לא נעים להגיד (ואל תכעסו עלי...) ההפרש בין הערים הותיקות כמו ירושלים ובני ברק לביתר, מודיעין עילית ובית שמש הם שמים וארץ בהקשר הזה,
וההפרש בין הנ"ל לפריפריות החדשות הם עוד יבשת...
יתכן שלכן כדאי לשקול ללכת על פריפריות רחוקות וותיקות
ולא חדשות וצעירות מידי
ויתכן שדוקא הפוך, כן ללכת על צעירות בידיעה שאלו הנתונים ואולי תוכלו להתברג גבוה במקום החדש ולהתקדם יותר...
מסכים עם כל מילה שכתובה כאן.
לעני''ד כדאי ורצוי התייעץ עם מלווה משקיעים, כדי לנסות להוציא את הפוטנציאל המלא לרכישת נכס:
- באזור מבוקש / מתפתח / פוטנציאל לעליית מחירים / תזרים לסגירת ההעסקה / החזקת הנכס בתקופה ללא שוכרים / מקום מבוקש לשכירות / יד ראשונה / יד שניה וכו'

• הוסף לסימניות
המעלה של בית שמש זה לא רק שהיא קרובה ל...
והחסרון של חריש ושאר הפריפריות זה לא רק שהן רחוקות מ....
זה גם העובדה שבית שמש יש לה מגוון מוסדות לכל המגזרים והילדים (מתקשים וילדים מיוחדים)
יש לה הרבה מהצרכים של הציבור החרדי בתוך העיר
זה כמו לשאול למה בני ברק עולה יותר מבית שמש כי בית שמש יותר קרובה לירושלים ובני ברק
או לשאול למה ירושלים עולה יותר מאלעד הרי אלעד יותר קרובה לבני ברק ולגוש דן מירושלים

פריפריה לא מודדים לפי המרחק מהמרכז, פריפריה או איך שלא תקראו לזה זה מקום שהמרחק ממנו לעבודה של האישה (בדר"כ אכן במרכז) הוא סביר ועדיף גם בתחבורה ציבורית, שיהיו מוסדות טובים לילדים, שכנים טובים, קהילה טובה, כוללים מגוונים.
עם כל הרצון שלי לגור בחריש היא די נעלם לפחות מבחינת רוב הנתונים שפירטתי
דעתי בדיוק כמו שכתבתם ואני רוצה להוסיף
לחרדים שגדלו במרכז מאוד קשה בפריפריה, נקודה!
אין כמעט מוסדות ומקומות תעסוקה שמתאימים לחרדים

השאלה של פותח הנושא הוא על זו"צ
מה שאני עשיתי זה לגור בשכירות בפריפריה ולקבל סיוע בשכר דירה
לקחת את הכסף של החתונה ולהשקיע אותו בS&P 500 דרך קופות גמל (אנליסט, מגדל, מיטב ועוד...) או בביטקוין (דרך BIT2C, ביטס אוף גולד)
להירשם למחיר למשתכן (אני אישית זכיתי לאחר 3 שנים...)
ולאחר שזוכים להחליט איפה להמשיך לגור, אם התאם הפריפריה אז ממשיכים לגור ואת הדירה שזכיתם תשכירו, ואם לא מסתדרים אז לעבור למרכז/ לדירה שזכיתם בה

• הוסף לסימניות
לכמה שנים? לטווח קצר זה תנודתי ומסוכן.
נכון, רק לטווח הארוך זה רווחי. עד שפותחים תהליך של רישום ועד שנפתחת הגרלה ועד שזוכים ועד שמאשרים בניה ועד שבוחרים דירה...
כמובן אין באמור כל המלצה אני רשמתי את מה שאני חושב
(אני בטוח שהרבה יחלקו עלי אבל זה לא מעניין אותי מותר לי להביע דעה ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה