יש להם היתר סופי. תקני.כדאי להיזהר.
כי היתר בנייה הוא מוגבל מראש לכמה שנים, ואחר כך צריך לקבל אישור סופי.
במידה והבנייה חרגה מההיתר לא תוכלו לקבל את האישור הסופי, ואז גם ההיתר צפוי להתבטל.
אני לא יודע ספציפית על בני ברק, אבל יש ערים שבוודאי זה הנוהל.
יתירה מכךרק תיקחו בחשבון שלא תקבלו משכנתא בשביל החריגה
כלומר אם הדירה מתמחרת בעוד 15 מטר סביר להניח שלא יתנו בדוח שמאות את התוספת של המטרים האלו
או פצצת אטוםבקצב הזה הורסים את כל בני ברק, לא נשמע לי שיהרסו בניות ישנות. הם יצטרכו בשביל זה צי של דחפורים![]()
נשמע לגמרי סטנדרט בני ברקי לא רציני.המוכרים הוציאו היתר בנייה לפני 3 שנים וחרגו עוד 15 מטר מההיתר
מבחינת משכנתא אנחנו פחות בלחץ מה שמעניין יותר זה האם יש סיכוי שפשוט מגלחים לי חדר יום אחדיתירה מכך
אם יש צו הריסה וכדומה הם מפחיתים גם מהערך של הדירה המקורית החוקית את העלות של ההריסה והפחת וכו'
בני ברק עורףבלת"ק
איזה עיר
עורף?
חזית?
עורף פחות מסוכן לבני ברק כמובו אם הבניה לא מסוכנת ואין שכנים...מבחינת משכנתא אנחנו פחות בלחץ מה שמעניין יותר זה האם יש סיכוי שפשוט מגלחים לי חדר יום אחד
בני ברק עורף
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים