קניית טלפון אלחוטי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ על טלפון אלחוטי שתי קוים-חובה. עדיף עם שלוחות.
סוג טוב?
מחיר, והיכן ניתן לרכוש אותו.-אולי אתם יודעים על מכירות פרטיות....

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על חברת יונידון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי 1;816908:
אני ממליצה על חברת יונידון.
בהצלחה.

גם אני בעבר.........
היה לי אחד שלהם עם 2 שלוחות שתפקד מעולה, ושרד זריקות של ילדים, מכות נפילות וכד'כ-4 שנים.
כשהוא הלך לעולמו מיד קנינו עוד אחד של אותה חברה אך..........
לא להאמין שזה אותו בית יוצר הוא בא והולך לחנות הלוך ושוב (כבר קבלנו כמה פעמים חדש)

• הוסף לסימניות
פנסוניק.
אחרי כל הזולים שהיו ביחד יקרים יותר מפנסוניק אחד.

• הוסף לסימניות
פנסוניק מעולה.

• הוסף לסימניות
לא ממליצה על היונידן. אחרי נסיון של 2 דגמים.
הטלפון עצמו מעולה. שומעים ברור. וכמו שאמרו-נופל ולא קורה כלום,
אך תוך חצי שנה בערך הלחצנים שלו מפסיקים לעבוד וכל כמה דקות הודעה בנוסח: נייד מחוץ לטווח ומתנתק לכמה שניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סייל;817312:
נייד מחוץ לטווח ומתנתק לכמה שניות.

מצטרפת!

יש לי יונידן ופנסוניק
ואני יותר אוהבת את הפנסוניק

אבל שימי לב שלפנסוניק אין מאחור את הקליפס/תפסן חגורה
שלפעמים מאד חשוב למי שמדברת הרבה עם אזניה או עם סרט

מצד שני לפנסוניק יש שעון מעורר מעולה וליונידן אין

בהצלחה בקניה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סייל;817312:
וכל כמה דקות הודעה בנוסח: נייד מחוץ לטווח ומתנתק לכמה שניות.

נכון, בדגם החדש שקנינו זה קורה המון!:mad:

• הוסף לסימניות
תודה לכל הטורחים ועונים.
רציתי לשאול: אפשר מספר דגם? (2 קוים)?
קיים בכלל בשוק 2 קוים עם שלוחות?
איזה קיים והיכן???

פעם היה מישהו מכפר סבא/או כפר חב"ד שמחר טלפונים אלחוטיים בזול יותר מהחניות ידוע למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה