דרוש מידע קניית מזרון

• הוסף לסימניות
אני צריך לקנות מזרון חדש. איזה מזרון מומלץ .הבנתי שיש 2 סוגים . יש את הקפיצים ויש את הסלילים. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ? ומה עדיף מבחינת נוחות? .ומבחינת חוזק ? ואיזה חברה הכי מומלץ.
תודה

• הוסף לסימניות
א. אף אחד לא ממליץ היום על קפיצים...
ב. אין לי מושג מה זה "סלילים"
ג. לנו יש מזרן של "מנדלבוים" לדעתי הכי טוב!
ד. יש היום כל מיני מזרנים עם "שכבת פינוק" וזה בעצם מה שעושה את ההבדל מבחינת נוחות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מנדלבוים הוא חנות או חברה? ולמה הוא הכי טוב?
א. זה חברה (MD)
ב. זה הדעה האישית שלי ...(וגם של רוב בעלי החנויות שמוכרים את המזרן הזה בנוסף לחברות אחרות)
איפה שאני קניתי אותו היה שם גם את החברות שאוזכרו למעלה והם ממש לא המליצו עליהם

• הוסף לסימניות
רק רוצה להגיד שתבדקו טוב איפה אתם קונים, חנות אמינה ואל תוותרו על אופציה של החלפה אם לא נוח (בלי להוריד תניילון) כל החברות שהוזכרו הם חברות טובות
תנסו מה נוח לכם, כי מה שנח לאחד לא נוח לשני.
לכו לחנות שיש מבחר גדול
אנחנו נפלנו עם מזרנים יקרים

• הוסף לסימניות
איפה קניתם? ומה סביבות המחירים?

• הוסף לסימניות
תודה!
יש מישהו שקנה בב"ב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה