דרוש מידע קניית מחשב דרך האתר

• הוסף לסימניות
מומלץ או לא?
מה דעתכם, ומה בפיכם מניסיון?
[דרך האתר זול יותר, למי שלא יודע]

• הוסף לסימניות
איזה אתר?
והכי חשוב זה האם אתה יודע בדיוק מה אתה מחפש?

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר על אתר ספציפי, אלא על עצם הרעיון, במילים אחרות:
האם שווה - בשורה תחתונה - לשלם זול יותר ע"י קניה באתר?

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר על אתר ספציפי, אלא על עצם הרעיון, במילים אחרות:
האם שווה - בשורה תחתונה - לשלם זול יותר ע"י קניה באתר?

זה תלוי איזה אתר.
אם זה אתר אמין יכול להיות שזה אכן שווה.
בד"כ המחיר יוצא אותו דבר גם עם מחיר המשלוח כך שבשורה תחתונה אם זה הבדל של כמה שקלים לא הייתי לוקחת סיכון בלי אפשרות לדעת האם המוצר אכן עובד טוב, אם זה בדיוק מה שרציתי וכ'ו.

• הוסף לסימניות
לא לשכוח שמחשב זה מהמוצרים הראשונים שצריך שירות נגיש מהמוכר לכל ענין ובאתר אין לך את זה כמעט, כמדומני

• הוסף לסימניות
@מענדיל טרייסטער
ממליצה לברר אצל בעלי
מוכר מחשבים חדשים נייחים וניידים
בבני ברק
אמין ,זמין ,ובמחיר טוב
0533110844
מקבל בבני ברק
יש כאן המון שנעזרו בו
כולם שולחים לי תודה בפרטי ....כמה הם נהנו
אז חבל ,
אם תלך אליו ותהנה
תכתוב כדי שכולם יהנו גם ...

• הוסף לסימניות
בגדול שווה לקנות דרך האתר, כי זה יותר זול ואני לא רואה בזה חסרון
אבל שתי דברים: א. רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, אם לא אתה צריך לקנות מטכנאי בשביל הייעוץ
ב. כשקונים דרך האתר משלמים על ווינדוס מחיר מלא, אז אם אתה לא מתקין לבד עדיף לך לקנות מטכנאי שמתקין לך ווינדוס + כל התוכנות בחינם. (זה ממש חשוב אם אתה לא יודע להתקין לבד)

• הוסף לסימניות
בגדול שווה לקנות דרך האתר, כי זה יותר זול ואני לא רואה בזה חסרון
אבל שתי דברים: א. רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, אם לא אתה צריך לקנות מטכנאי בשביל הייעוץ
ב. כשקונים דרך האתר משלמים על ווינדוס מחיר מלא, אז אם אתה לא מתקין לבד עדיף לך לקנות מטכנאי שמתקין לך ווינדוס + כל התוכנות בחינם. (זה ממש חשוב אם אתה לא יודע להתקין לבד)
כמובן שאם אתה יודע להתקין לבד אפשר לרכוש מחשב ללא ווינדוס באתרים שאני מכיר
בכל מקרה עדיף לקנות אצל טכנאי אלא אם כן אתה טכנאי בעצמך
כי מספיק שעשית טעות קטנה
לא שמת לב לאיזה פרט או משהו ואח"כ אתה מתחרט
מה שאין כן כאשר אתה מגיע לטכנאי או לחנות ומדבר עם המוכר הוא יודע להתאים לך בצורה יותר מדויקת את המחשב המתאים
(כמובן שצריך להתחשב גם בהפרשי מחירים אבל אני לא בטוח שהם כל כך משמעותיים)

• הוסף לסימניות
אם אתה יודע מה אתה מחפש בדיוק (ויש לך הבנה בנושא) מבחינת מפרט וכו אין שום בעיה לקנות דרך האתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה