קניית מחשב חדש

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור לי...
המחשב שלי(די ישן) כמעט מת בכל פעם שאני מנסה להתעסק בפוטושופ וכד',
על מה צריך לשים לב בקניית מחשב חדש, שמתאים גם לעבודה עם תוכנות Adobe
?
זה קשור לזיכרון?

וגם האם מישהו מכיר חנויות טובות באיזור המרכז?

תודה

• הוסף לסימניות
מעבד מינימום I5
זיכרון מינימום 6
מאוורר זלמן חזק

ומומלץ WIN אולטימה

הצלוחע רבה!

• הוסף לסימניות
win71.PNG
הזיכרון היום הולך בכפולות של 2 יחי שזה אומר או 4 GB או 8 או 16 או 32
במחירים של היום 8 גב זה מינימום, לפרמייר יש תועלת גם ב 16. תשקיע עוד כמה שקלים ל 1600 מהצ ולא 1333. שים לב שהזכרונות היקרים יותר (1833 וכד' עדיין לא תואמים לכל הלוחות) .

מעבד I5 (לשים לב שהוא מסדרת IVY BRIDGE במיוחד אם לא קונים כרטיס מסך נפרד) ומעלה.

צר לי לחלוק על הכותב הנכבד שמעלי, לשימושי גרפיקה אין שום הבדל בין הגירסאות השונות של וינדוס.
בטח לא ב 8 ששם יש רק 2 גירסאות.
מצב הטבלה המלאה של ההבדלים שהיו בין הגירסאות השונות של ה 7. כאמור לא ככ רלוונטי ב 8.
כרטיס מסך, שני דברים, אם זה לא כרטיס ממש חזק (400-500 שח ומעלה) חבל על הכסף , הכרטיסים המשולבים במעבדים החדשים כבר עדיפים מרוב הכרטיסים הזולים, ואתה יכול לאבד אפילו פונקציות מיוחדות כמו QUICKSYNC אם אתה שם כרטיס נפרד.
ב CS6 אפשר להנות יותר מהכרטיס מסך , ויש גם תמיכה די טובה בכרטיסים של AMD.

SSD זה די זול היום, תחשוב על זה (ה VERTEX3 של OCZ ממש טוב , וגם ה 330 של אינטל) כדי להנות מהם לגמרי אתה צריך לוח B75 או Z77 שיש להם חיבור SATA3 , במידה ואין לך SSD אתה יכול בשקט ללכת גם על לוח H61. אין הרבה הבדל (חוץ מה USB3)

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט והרצון לעזור
אבל תוכל אולי לדבר יותר ב"רחל בתך הקטנה" אני רוצה ללכת עכשיו לחנות מה אני אומר לו ?
מה לדרוש ועל מה להתמקד ?
(אני קונה מחשב נייד - ואם יש לך המלצה על דגם מסוים זה גם מאוד יעזור לי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתה מעונין במחשב באמת טוב אף פעם אל תפנה לחנות, אלא לטכנאי אמין! (חוץ ממארזים סגורים של חברות כמו דל וכדו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עסיסי;916897:
מה הכוונה "BRIS"

הניק שהגיב לפניך.

הטל' שלו 054-4578946, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ממליץ...

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה