קניית מחשב חדש:-)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם הייתי רוצה את עזרתם לגבי הצעה לקניית מחשב
לפני כחודשיים העלתי הצעת מחיר שנתנו לי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=120137
והע/ארותיכם עזרו לי לבטל אותה ולבקש אחרת
אשמח אם תעזרו לי גם הפעם
בעיקרון המחשב הוא לגרפיקה דפוס וגם למולטימדיה
ומחירו 5,000 ₪
תודה מראש לכל המסייעים:)

קבצים מצורפים

• SpireColor200_1S001.jpg
    KB 436.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה כמו מחשב מעולה, מה מחירו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;944458:
נראה כמו מחשב מעולה, מה מחירו?
כמובן את זה שכחתי לרשום 5,000

• הוסף לסימניות
נראה מחשב טוב, אולי המחיר קצת...
אבל אם את מקבלת עבודה טובה, כולל כל הסידורים מה יעבוד מתוך הSSD ומה לא וכו', זה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945218:
נראה מחשב טוב, אולי המחיר קצת...
אבל אם את מקבלת עבודה טובה, כולל כל הסידורים מה יעבוד מתוך הSSD ומה לא וכו', זה שווה.
אני אכן סומכת עליהם אבל מה כוונתך בסידורים וכו?

• הוסף לסימניות
עם דיסק של SSD יש כאלה שרק הורסים. צריך לדעת איך להגדיר.

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא רואה כאן SSD בהצעה.

ןהמחיר מאוד גבוה, במיוחד ל I5, עדיף כבר להוריד קצת את הכרטיס מסך ל GTX650 ולשדרג ל I7.

עדיין המחיר מאוד גבוה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;945766:
אני בכלל לא רואה כאן SSD בהצעה.

ןהמחיר מאוד גבוה, במיוחד ל I5, עדיף כבר להוריד קצת את הכרטיס מסך ל GTX650 ולשדרג ל I7.

עדיין המחיר מאוד גבוה.
להוריד לGTX 650???
אגב לפי תגובות ברשת סדרת 6XX מתאימה יותר למשחקים ופחות לתוכנות וזה בניגוד לסדרת ה5XX.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;945785:
להוריד לGTX 650???
אגב לפי תגובות ברשת סדרת 6XX מתאימה יותר למשחקים ופחות לתוכנות וזה בניגוד לסדרת ה5XX.

כן ? באמת ? היכן ראית ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;945785:
להוריד לGTX 650???

אז אם כן מה דעתכם לשדרג או להשאיר כמו שזה
כשאתם אומרים יקר, כמה נראה לכם שזה אמור לעלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה