קניית מחשב חזק לגרפיקה

• הוסף לסימניות
מישהו ותיק בתחום יכול להמליץ לי איזה רכיבים בדיוק אני צריך לבקש שירכבו לי במחשב כדי שהוא יעבוד כמו שצריך עם 3 תוכנות גרפיקה פתוחות בו זמנית?
כמה ג'גה רם
כמה זיכרון וכו'?
ואיזה חברה הכי מומלצת
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
מי מאד מומלץ ע"י הרבה הרבה אנשים בתחום של קניית מחשב ממנו, מחשב חזק לגרפיקה עם תוכנות מייקרוסופט, אדובי ועוד כמה פשוטים?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
מי מאד מומלץ ע"י הרבה הרבה אנשים בתחום של קניית מחשב ממנו, מחשב חזק לגרפיקה עם תוכנות מייקרוסופט, אדובי ועוד כמה פשוטים?
איני ראשי להמליץ על עצמי, אז אמליץ לך על הטובים! @bris @פרסומון

• הוסף לסימניות
מעבד i7 דור 7-8 לא פחות מ 2.9 ג'גה הרץ
16 ראם
ssd 256 לפחות
כרטיס מסך מינימום GeForce 1050 GTX (כדוגמה ולא דווקא מותג זה)
מארז טוב
ספק כח חזק (650w)
מסך זה נושא נפרד

מה עוד, לא זוכר
כך נ"ל

אך למה לא דרך טכנאי, זה לא ישנה בהרבה והכל מסודר נורמלי כולל תוכנות ולא על רגל אחת
מה המומחים אומרים אני מדייק במפרט?

לא ראיתי את ההודעה של @111Elokynu

• הוסף לסימניות
כרטיס מסך פחות קריטי מתוכנות שעליהם היא הולכת לעבוד, הכרטיס המובנה כיום הוא מאד משופר ובסדר גמור, כמובן שזה תוספת נחמדה אך לא הכרחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה