כללי קניית מחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
ברצוני לקנות מחשב(עדיפות לנייד) לעבודות גרפיקה בפוטושופ , אינדיזיין, ואלוסטרייטור.
איזה דגם הייתם ממליצים לי לקנות? מה עלי לבדוק כשאני מבררת על מחשב לצורך זה?
ואולי יש מישהו שרוצה למכור לי יד 2 במצב מצוין?

• הוסף לסימניות
מצ"ב פוסט שלי מנושא של רכישת מחשב שנפתח כאן בעבר הלא רחוק:

עבודות של גרפיקה, בייחוד כאלה כבדות - ולא קשור למשקל הקובץ, אלא עומס השכבות / אובייקטים עליו, ועבודות של עיבוד תמונה - צורכות הרבה זיכרון (RAM).

משתמע מכך, מחשב המיועד לגרפיקה הכרחי שתהיה בו כמות זיכרון פנימי גבוהה.
אבל לא רק:
גם לכרטיס המסך יש חשיבות רבה מאוד. הרי שגם לכרטיס מסך יש מעבד,
וכל כרטיס, גם אם על הנייר הנתונים שלו דומים, מתאים יותר לצרכים אחרים.

מעבד - בהתאם לתקציב, עדיפות לחדשים יותר.
(סביר להניח שמחשב עם 16GB זיכרון פנימי למשל, לא יגיע עם מעבד ישן)

דבר חשוב אחרון: מסך.
כאן השאלה העיקרית היא: האם המחשב ישמש לדפוס?
במקרה הזה, גם המסך הפשוט ביותר יכול להתאים, אם כי אינו מומלץ.
כל מה שכותבים על Full HD ודומיהם לא רלוונטי לדפוס אלא יותר לחוויית צפייה.
הרעיון המרכזי שהמסך יהיה פרקטי - כלומר צבעים קרובים כמה שאפשר לדפוס (נדרש כיול מסך מדי פעם - גם את זה צריך לדעת לעשות)

כל מי שעובד עם מחשב נייד - מומלץ לעבוד עם מסך נפרד.
הסיבה העיקרית היא שבד"כ בלפטופים התאורה רעה, והמסך לא מהווה אינדיקציה לצבעים האמיתיים (שאינם אור. פרוצס למשל)

בהצלחה עם הרכישה.

• הוסף לסימניות
הדבר הטוב ביותר זה לשאול ניקים פה שמוכרים הרבה לגרפיקאיםאנחנו קנינו מפרסומון יודע לומר בדיוק איזה מחשב יהיה טוב לכם

כמו כן שמענו שגם פופקו יודע

תבררו

• הוסף לסימניות
אני מכירה טכנאי הגון וזול, חזי שלנג - 050-2101838
או טכנאי בשם אלי דנינו, שהוא לא זול, אבל קניתי אצלו 2 מחשבים עבור גרפיקה ואני מרוצה מאד
הטלפון שלו 052-6908302

• הוסף לסימניות
המלצה שלי: לנסות לחפש ברשתות אמריקאיות (B&H best buy) וליבא לארץ...
לא חסרים אנשים מכל איזור איזה שיהיה בארץ שעושים את קו ישראל-ניויורק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2164734:
תפנו לפרסומון, הוא יסדר אתכם!

הוא יסדר לכם, (יסדר אותכם נשמע כמו יתחמן אותכם-וממש לא נכון!)

ג"א לפני רכישת מחשב אצל פרסומון בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה