דרוש מידע קניית מחשב נייד חדש

• הוסף לסימניות
אם אמכור את הטויוטה קורולה שלי ואטען לך שחדש עולה 130,000 ש"ח
תטען לי חזרה ששלי זה מודל 2017 וחדש זה מודל 2021 ?
אני חושב שזה מובן מאליו שחדש הוא מהמודלים החדשים לא ?
זה פשוט לא אותו מוצר!
הפער בין המודלים הוא סטייל ופיצ'רים.
ההבדל בין דור 6 ל11 הוא מוצר אחר.
(יתכן וI7 דור 6 שווה לI3 דור 11 וממילא המבצע לא כזה אדיר).

• הוסף לסימניות
אז תדע שהמחיר (הגבוה) של המחשב הזה לא נגזר מרמת המעבד אלא מהסטייל והפיצ'רים כמו שאתה קורא לזה
רמה טכנולוגית, איכות החומר, עמידות.. מי שמכיר יודע
מכיר מקרוב..
עדיין אחד הגורמים המשפיעים ביותר על המחיר הוא עוצמת המעבד.
גם התותחים הללו מתעייפים אחרי 3/4/5 שנים (בפרט החוזק הכללי).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי מחיר טוב בזאפ וקניתי משהו שמתאים לי ב"ה. רק אציין שרכשתי באותה הזדמנות office 2019 והתאכזבתי ממנו קשות. כמעט אין חידוש על פני 2013 שכבר יש לי.

• הוסף לסימניות
רק לא עם מספרים באוויר, לא בשקלים ולא של תתי דגמים.
פנו לאיש מקצוע, הסבירו לו היטב מה הצרכים שלכם, הוא ידע להתאים לכם בדיוק מה שאתם צריכים, בלי לשלם על דברים מיותרים.
גם אני לקוח מרוצה של @פרסומון
בפרט בהתאמת מחשב לפי אנשים, חסך לי ולחברים הרבה כסף על חלקים מיותרים.
צודק במליון אחוז וכדאי תמיד לבדוק ברשת מה יש וכן לבקש מאנשים שנוסעים לחו"ל בדרך כלל זה מאוד משתלם ויכול להיות פער של יותר מאלף ש"ח

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה