- הוסף לסימניות
ראיתי,הוא כתב שיש לו גם I5 ב2500
ובפחות מ1500 אין מחשב חדש מלבד האסוס הנל וחבריו (אא"כ אתה עובר ליד שניה).
אני חושבת אולי להזמין מ- ebay או אמזון
ראיתי,הוא כתב שיש לו גם I5 ב2500
ובפחות מ1500 אין מחשב חדש מלבד האסוס הנל וחבריו (אא"כ אתה עובר ליד שניה).
זה פשוט לא אותו מוצר!אם אמכור את הטויוטה קורולה שלי ואטען לך שחדש עולה 130,000 ש"ח
תטען לי חזרה ששלי זה מודל 2017 וחדש זה מודל 2021 ?
אני חושב שזה מובן מאליו שחדש הוא מהמודלים החדשים לא ?
מכיר מקרוב..אז תדע שהמחיר (הגבוה) של המחשב הזה לא נגזר מרמת המעבד אלא מהסטייל והפיצ'רים כמו שאתה קורא לזה
רמה טכנולוגית, איכות החומר, עמידות.. מי שמכיר יודע
יש ל מחשב חדש באריזה למכור במחיר מציאה.0527617445ראיתי,
אני חושבת אולי להזמין מ- ebay או אמזון
יש לי אחד כזה שאני משתמש בו מודל 2012.. לא אגזים אם אקרא לו "כמו חדש" (מבחינת תפקוד)גם התותחים הללו מתעייפים אחרי 3/4/5 שנים (בפרט החוזק הכללי).
תודה חברבהצלחה!
אפשר פרטים על המחשב?ש ל מחשב חדש באריזה למכור במחיר מציאה.0527617445
צודק במליון אחוז וכדאי תמיד לבדוק ברשת מה יש וכן לבקש מאנשים שנוסעים לחו"ל בדרך כלל זה מאוד משתלם ויכול להיות פער של יותר מאלף ש"חרק לא עם מספרים באוויר, לא בשקלים ולא של תתי דגמים.
פנו לאיש מקצוע, הסבירו לו היטב מה הצרכים שלכם, הוא ידע להתאים לכם בדיוק מה שאתם צריכים, בלי לשלם על דברים מיותרים.
גם אני לקוח מרוצה של @פרסומון
בפרט בהתאמת מחשב לפי אנשים, חסך לי ולחברים הרבה כסף על חלקים מיותרים.
לנובו i3 דור 11 מסך 15.6 ראם 8 ג"ב קשיח 256 ssd מחיר מציאה חדש באריזה אחריות לשנה 0527617445אפשר פרטים על המחשב?
ידוע..כמעט אין חידוש על פני 2013 שכבר יש לי.
ממש כך? מוסמך?יתכן וI7 דור 6 שווה לI3 דור 11
כנראה שלא מדי, (הוא חזק רק בנתח שוק גדול יותר...).ממש כך? מוסמך?
לא הבנתי. כן או לא?כנראה שלא מדי, (הוא חזק רק בנתח שוק גדול יותר...).
ראה כאן:
UserBenchmark: Intel Core i3-10110U vs i7-6500U
cpu.userbenchmark.com
i3 דור 10, חזק יותר.לא הבנתי. כן או לא?
מה שאומר שאם המחשב הזה:i3 דור 10, חזק יותר.
אכן במחיר מציאה, שווה בהחלט!לנובו i3 דור 11 מסך 15.6 ראם 8 ג"ב קשיח 256 ssd מחיר מציאה חדש באריזה אחריות לשנה 0527617445
הוא לא כתב מחיר..מה שאומר שאם המחשב הזה:
אכן במחיר מציאה, שווה בהחלט!
ודאי על פני מחשב יד שניה וכו'.
בדיוק. לכן מעניין... (אם זה אכן חדש באריזה, יתכן והמחיר לא יהיה בהפרש משמעותי, אבל אם זה כן - אז שווה).הוא לא כתב מחיר..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים