לדעתי מחשב נייד לא מומלץ לקנות עד יד 2 לגבי סוג מחשב זה מאד תלוי למה הוא משמש למשל שימוש בייתי פשוט ++ יכול להספיק לדעתי מעבד i3 דור 10 החברה שאני ממליצה זה לנובו - חברה טובה מאד ואמינהממליצה לך לבדוק ביד 2, אני קניתי שם מחשב מעולה (חדש לגמרי, כולל אחריות) החודש, ב-700 ש"ח פחות ממחיר השוק
אם לנובו אז ThinkPadלנובו - חברה טובה מאד ואמינה
ביתי- think padאם לנובו אז ThinkPad
www.prog.co.il
גם אני ממליצה בחום על @פרסומון.
שוב ראיתי שכעת מחירו עלה ל1999 ש"ח.אני קניתי לפני שנה באתר הנקרא סופר פרייס מחשב נייד מתהפך Dell Latitude E7350 מגע "13.3 זיכרון 8GB דיסק 256GB SSD וWIN10 PRO-מוחדש ב1500 ש"ח עם 3 שנות אחריות. והגיע אליי מחשב חדש עם פגמים קלים בלבד.
מחיר של חדש כזה הוא קרוב ל7000 ש"ח.
מומלץ ביותר, מחשב פצצה!לדעתי מחשב נייד לא מומלץ לקנות עד יד 2 לגבי סוג מחשב זה מאד תלוי למה הוא משמש למשל שימוש בייתי פשוט ++ יכול להספיק לדעתי מעבד i3 דור 10 החברה שאני ממליצה זה לנובו - חברה טובה מאד ואמינה
מקווה שעזרתי
לענ"ד מחיר מופרז ומעלה..מחיר של חדש כזה הוא קרוב ל7000 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים