קניית מחשב נייד להקרנת סרטים - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני אמורה לקנות מחשב נייד שמטרתו העיקרית - הקרנת סרטים, (באירועים, הפעלות, וכו')

להריץ גם קבצי וידאו כבדים של 15 גיגה ומעלה, HD וכו'

מה דרוש לי לשם כך במחשב?

האם מספיק יציאה של HDMI , או שאני צריכה גם יציאה של VGA ???
(HDMI יכול להתאים לכל סוגי המקרנים?)

האם אפשר להסתפק ב I3 או שצריך I5 ?

ומבחינת הסאונד, יש משהו ספציפי באיכות לחיבור להגברה, שעלי לבדוק?

ואיזו חברה מומלצת לדעתכם בנושא? אני מתלבטת בין LENOVO / ASUS / HP

ועוד שאלה קטנה וטפשית: האם לרזלוציה של המסך יש השפעה על הרזלוציה של ההקרנה, או שאיכות ההקרנה תלויה רק במקרן? (האם אני יכולה להסתפק ברזולוציה של 1366 ?)

אלפי רבבות תודות לכל המסייעים, וסליחה על הבורות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אף אחת כאן לא מקרינה סרטים???

נו, באמת...

• הוסף לסימניות
i3 מספיק.
עדיף אם 4GB
למסך של המחשב אין קשר לרזלוציה של המקרן בכל מצב רוב המקרנים מגיעים 1024-768(חוץ מבאולמות ענקיים)אם זה סרטים כבדים עדיף עם כרטיס מסך
ובין החברות lenovo יצא יותר זול ו-asus יותר איכותי (hp אני לא יודע מה רמת האחריות שלהם)

• הוסף לסימניות
האם מספיק שתהיה יציאה למקרן HDMI

או שחייבים גם VGA ????

(רוב המחשבים מגיעים רק עם HDMI השאלה אם לחפש דווקא אחד עם שתי היציאות הנ"ל)

• הוסף לסימניות
עדיף בהרבה אם VGA
אם המקרן שלך אין הבדל גדול כי אתה יכול לקנות מקרן עם ADMI
אבל אם אתה צריך להסתדר אם מה שיש לא תמיד יהיה לך כניסת HDMI
בנוסף אם היציאת HDMI יוצא גם הקול (לפעמים זה מפריע)

• הוסף לסימניות
לגבי יכולת פענוח וידאו בזמן אמת אני חושב שזה תלוי בהרבה פרמטרים.
כרטיס מסך , מעבד , ותוכנה שיודעת להשתמש בהם. אפשר לדעת את זה רק מנסיון.

לגבי ה hdmi יש ממירים מ hdmi ל vga.

לגבי הסאונד איכות סאונד יוצא. לא פגשתי מחשב שאין לו איכות טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה