קניית מחשב נייד

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות מחשב חזק,
ששורד את כל תוכנות הגרפיקה, אדובי וכו...
לעריכת סרטים/ מצגות...
מעדיפה נייד חזק וטוב, מנייח.
אשמח להצעות, מחירים, וחנויות אמינות.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות מחשב חזק,
ששורד את כל תוכנות הגרפיקה, אדובי וכו...
לעריכת סרטים/ מצגות...
מעדיפה נייד חזק וטוב, מנייח.
אשמח להצעות, מחירים, וחנויות אמינות.
תודה מראש
ממליץ על בי אנד דם
צריך מחשב נראה לי i7 יהיה הכי טוב

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, יש אדם בשם מוטי ברמות בירושלים שקונה מחשבים ממשרדים שמשדרגים ומוחק אותם לגמרי ואז מתקין שם הכל מחדש.
מחשבים מעולים I5 ומעלה (בדר"כ), SSD בסביבות 850 ש"ח (יד שניה במחיר רצפה! עם אחריות חודש.) תבררו...
הטלפון שלו: 0548470594
אישית, קניתי אצלו, ושלחתי כמה חברים וכולנו היינו מרוצים. (אין לי שום היכרות איתו מלבד המחשבים שמכר לי...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מנסיון אישי, יש אדם בשם מוטי ברמות בירושלים שקונה מחשבים ממשרדים שמשדרגים ומוחק אותם לגמרי ואז מתקין שם הכל מחדש.
מחשבים מעולים I5 ומעלה (בדר"כ), SSD בסביבות 850 ש"ח (יד שניה במחיר רצפה! עם אחריות חודש.) תבררו...
אישית, קניתי אצלו, ושלחתי כמה חברים וכולנו היינו מרוצים. (אין לי שום היכרות איתו מלבד המחשבים שמכר לי...)
אני לא ממליץ יד שניה בסוף מחשב יש לו תוחלת חיים ואם זה לתוכנות כבדות צריך משהו מהיר וטוב

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם מספיק חזקים לתוכנות הגרפיקה.
כי הבנתי שלזה צריך מחשבים חזקים מאד.
אני לא ממליץ יד שניה בסוף מחשב יש לו תוחלת חיים ואם זה לתוכנות כבדות צריך משהו מהיר וטוב
בדיוק... לכן לא נראה לי שזה יהיה טוב...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא לא מוכר דברים ישנים,
הוא מוכר מחשבים ממשרדים ששידרגו.
וכשהוא מוחק ה-כ-ל ומתקין שוב אתה מקבל את המחשב כמו חדש.
אני משתמש במחשב שקניתי אצלו לכמה תוכנות גם כבדות קצת.
אבל בסוף זה באמת החלטה שלכם...
אין לי אחוזים..
רק ניסיתי לעזור לכם להוריד את המחיר במאות אחוזים!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד!!!
טכנאי מחשבים ברמות- אלוווףףף!!
אמין, מחירים טובים ומחשבים מכל החברות הטובות והמובילות, מקצועי, זריז, שירות טלפוני בחינם ויש אחריות תלוי במוצר כמה זמן...
אורן-0527178080.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד!!!
טכנאי מחשבים ברמות- אלוווףףף!!
אמין, מחירים טובים ומחשבים מכל החברות הטובות והמובילות, מקצועי, זריז, שירות טלפוני בחינם ויש אחריות תלוי במוצר כמה זמן...
אורן-0527178080.
בהצלחה רבה!!
תודה רבה.
יש משהו גם בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה