קניית מחשב נייד

• הוסף לסימניות
הוא לא מוכר דברים ישנים,
הוא מוכר מחשבים ממשרדים ששידרגו.
וכשהוא מוחק ה-כ-ל ומתקין שוב אתה מקבל את המחשב כמו חדש.
אני משתמש במחשב שקניתי אצלו לכמה תוכנות גם כבדות קצת.
אבל בסוף זה באמת החלטה שלכם...
אין לי אחוזים..
רק ניסיתי לעזור לכם להוריד את המחיר במאות אחוזים!
מחשבים ניידים או נייחים?
יש מייל שלו?

• הוסף לסימניות
בבני ברק אני ממליץ על חזי שלנג, וותיק, אמין מאוד ומקצועי. יש לו חדשים ויש לו מחודשים. 0543532933

• הוסף לסימניות
אנחנו גם מוכרים מחשבים נייחים וניידים
משלוחים לכל הארץ
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המבינים:
מחשב נייד,
מסך 15.6
מעבד i7
זיכרון מערכת 16 gb
דיסק קשיח 512 GB SSD
כרטיס גרפי עצמאי 2 GB
3100 שח.
נשמע טוב? יקר? זול?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המבינים:
מחשב נייד,
מסך 15.6
מעבד i7
זיכרון מערכת 16 gb
דיסק קשיח 512 GB SSD
כרטיס גרפי עצמאי 2 GB
3100 שח.
נשמע טוב? יקר? זול?
איזה חברה?
כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 10)?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בבני ברק יש אחד בשם רלב"ג הוא מאוד זול יש אנשים שיצאו ממנו מרוצים
זה הניק @פרסומון .
מומלץ מאד!
ורק כמה מילים לגופו של נושא, אנשים כותבים לכם כאן כנראה מכוונה טובה, המלצות על מחשבים שאין קשר ביניהם למה שנצרך לעריכת וידאו וכד'. אתם צריכים טכנאי אמין שגם מבין בתוכנות האלו! ויש כאן בפורום כמה כאלו שקיבלו כאן המון המלצות מלקוחות!
אחד מהם הוא הנ"ל, שאצלו גם אני קניתי.
אני יכול להמליץ גם על חננאל ברנד - @bris , תותח מחשבים עם הבנה מעבר למה שיש לטכנאי רגיל, וגם אחד שלא ידחוף לכם מה שלדעתו אתם לא צריכים, וגם אם תבקשו -כי מישהו מכר לכם שאתם צריכים כזה - יספר לכם שאתם לא זקוקים לזה.
בעבר ראיתי פה המלצות מצוינות גם על טכנאי מפה בשם דוד כהן, לא מצליח לתייג אותו. זה מוביל לניק אחר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרת המבינים:
מחשב נייד,
מסך 15.6
מעבד i7
זיכרון מערכת 16 gb
דיסק קשיח 512 GB SSD
כרטיס גרפי עצמאי 2 GB
3100 שח.
נשמע טוב? יקר? זול?
זה מאוד משנה איזה i7
סיומת u זה חלש
סיומת g מעט יותר חזק
סיומת h הכי חזק שיש בנייד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה