כללי קניית מחשב

• הוסף לסימניות
רציתי לברר אם הנתונים המצו"ב מותאמים לעבודה היומיומית שלי כגרפיקאית אם לא על מה אני צריכה להסתכל
הנתונים
מחשב נייח גיימינג הכולל מעבד אינטל Core™ i7-6800K
לוח Gigabyte X99 זכרון 32GB
דיסק קשיח 2TB דיסק SSD 500GB
כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX1070 8GB
ספק כח Thermaltake 600W 80+ Active PFC
ללא כונן אופטי
אגב כמה מחשב כזה אמור לעלות לי?

• הוסף לסימניות
מחשב חיה רעה...
סביבות 10 אלף ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2209419:
מחשב חיה רעה...
סביבות 10 אלף ש"ח

מומלץ למקצוע???
בכל אופן זוהי הוצאה ואני רוצה משהו שיתאים את הצרכים
אני בכל אופן בתחילת הדרך - האם אני צריכה משהו במימד שכזה???

• הוסף לסימניות
שווה להשקיע במחשב חזק.
אבל - לא בטוח שבשביל גרפיקה את צריכה את כל הרכיבים היקרים האלה. (לדוג' מעבד I7 זה לוקסוס)
חשוב להשקיע בזיכרון ובכרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;2209443:
שווה להשקיע במחשב חזק.
אבל - לא בטוח שבשביל גרפיקה את צריכה את כל הרכיבים היקרים האלה. (לדוג' מעבד I7 זה לוקסוס)
חשוב להשקיע בזיכרון ובכרטיס מסך.

גרפיקאי/ת מקצועי/ת חייב/ת מחשב סוּפר חזק (מינימום i7) כי יש הרי 4 תוכנות בו זמנית
(אילוס, פוטושופ, אינדי, מיוס)

• הוסף לסימניות
בשביל שכמה תוכנות יעבדו ביחד צריך דווקא הרבה זיכרון ולא מעבד i7. מספיק i5.
ה-i7 מיועד יותר לעריכת וידאו ותלת ממד.
החכמה היא להשקיע ברכיבים שחשובים לצרכים הספציפיים של כל אחד.

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה משתלמת במיוחד למחשב כזה
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
תפנה לניק פרסומון מהפורום.
טכנאי מקצועי מאוד. והוא יתאים לך מערכת שתתאים לצרכים שלך. לא תמיד יש עניין להתפרע.

ממליץ עליו בחום. מנסיון אישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2209653:
יש לי הצעה משתלמת במיוחד למחשב כזה
פרטים באישי

קיבלתי את ההצעה אענה לך באישי ברגע שאחליט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2209665:
תפנה לניק פרסומון מהפורום.
טכנאי מקצועי מאוד. והוא יתאים לך מערכת שתתאים לצרכים שלך. לא תמיד יש עניין להתפרע.

ממליץ עליו בחום. מנסיון אישי.

תודה על ההמלצה אברר אצלו לפני שאחליט...

• הוסף לסימניות
ואם את מעונינת במחשב יש שניה- יש לי מחשב תותח שרכשתי מפופקו ,שלא היה הרבה בשימוש,
צרי קשר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה