דרוש מידע קניית מיטות יהודיות מה הכי לשים לב?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?

והאם שידות ליד המיטה זה יעיל? כרגע אנחנו בלי שידות...

ותודה רבה לכל העונים!
אסביר,
אנחנו קנינו חדש שינה ובמיטות אמרו לנו שיש קו 0
רק כשהגיעו המיטות ראינו שהריפוד הוא רק בחלק החיצוני של המיטות ובחלק שבו מחברים יש עץ לבן פשוט,
כך נוצר מצב שכאשר המיטות מופרדות זה נראה ממש מכוער, כל המיטה עם ריפוד, והצד הפנימי עץ- זה בולט ולא יפה

• הוסף לסימניות
בלתק
חכם מאד לפחות מיטה אחת 1.20 ואז השניה ברוחב סטנדרט בעז"ה עם השנים ילדים במיטה וכו' יש לזה הרבה מעלות (מה שכן מצריך חדר גדול וגם קצת מסבך בקנית מצעים, למרות ש1.20 יש בכל חנות סטנדרטית...)
מזרן לבדוק שנח לכם בעצמכם, לא חייבים הכי יקר שיש- זה בדרך כלל מאד מאד מרופד (רך, שכבת נוחות/פינוק) תשימו לב שזה ממש פחות בריא לגב.
גב מיטה שיהיה נח להשען עליו היינו ביחידה עם מיטה מאד יפה אבל אי אפשר היה לשבת ולהשען בלי לקבל מכה מהעיצוב
רגליים/גלגלים- אני בעד גלגלים ומעצור. מאד נח, גם לנקיון החדר.
לגבי רווח מהרצפה שהעירו על זה הרבה- קחו בחשבון שאם יש מספיק רווח- אז איירובוט נכנס שם ולא צריך להזיז מיטות בכל שטיפה וזה מאד מקל, ואם עוד קצת רווח מהרצפה גם שואב-שוטף ייכנס מתחת. המטאטא גם ייחלץ בקלות את הנעליים..
לגבי ארגז מצעים גדול זה אמנם מקום אחסון מאד נח אבל גורם לזה שהמיטה הופכת כבדה מאד. אז תלוי אם יש לכם בוידם או מחסן זה אופציות לפעמים נוחות יותר לאחסון. המנגנונים גם נשחקים עם השנים של ההרמה/סגירה ויכולים לגרום לזה שהמיטות עם הזמן לא יהיו בדיוק באותו גובה.
מציעה להשקיע לא פחות מבמזרן במגן מזרן 'שקט' ונעים. זה יישמר את ההשקעה שלכם.
לגבי שידות לילה- אם יש קומודה לדעתי מיותר, אפשר בקלות במידוף יפה ומעוצב לתת את המענה הזה בלי לבזבז שטח ברצפת החדר, יש אפילו מדפים קטנים נסגרים אם רוצים שיהיה יותר יפה בעין ולא לחשוף לאף אחד איזה ספר אתם באמצע לקרא לפני השינה או איזה שוקולד אמא שומרת לעצמה לרגעים קשים בחדר (מה לעשות הנדלן יקר ולאף אחד אין מקום מיותר בחדר) לדעתי האישית עדיף לזוז יותר ברווח ולשים את הפיז'מה מתחת לכרית (פעם אני אפתח על זה סקר מה אנשים שמים בשידת הלילה ולמה זה מיועד לדעתם שכל כך חשוב שיהיה נגיש ולא יכול להיות בקומודה שאותה באמת צריך, וחייב נגישות כל כך גדולה למיטה)

• הוסף לסימניות
אסביר,
אנחנו קנינו חדש שינה ובמיטות אמרו לנו שיש קו 0
רק כשהגיעו המיטות ראינו שהריפוד הוא רק בחלק החיצוני של המיטות ובחלק שבו מחברים יש עץ לבן פשוט,
כך נוצר מצב שכאשר המיטות מופרדות זה נראה ממש מכוער, כל המיטה עם ריפוד, והצד הפנימי עץ- זה בולט ולא יפה
אבל אם הצד הפנימי מרופד זה גורם שהמיטות לא יתחברו 0 אחת לשניה...
הריפוד תופס עוד כמה ס"מ/ מ"מ

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
צריכה לרהט שתי חדרי שינה
באיזה חנות מומלץ?
שיהיה טוב ולא מידי יקר...
(לא ר.א)
תנסי לבדוק ברהיטי אביר יעקב בחיפה,
יש להם אתר מיושן,
לא חושב שיש מה להפסיד מללכת לראות בעיניים,
הזמנתי לא מזמן,
הבסיס נראה טוב - עבודה יפה עם גימורים טובים, לא כבד מדאי, - הזמנתי את הדגם הבא - https://www.abir-jakob.co.il/מיטה-יהודית-מרופדת-דגם-H121.htm
רק בסוג הריפוד שיניתי.
המחירים נראה לי כמעט הכי זולים בשוק.
שווה ללכת ולראות.
לגבי מזרנים צריך לבדוק מה בדיוק מתאים ומספיק נוח.
שירות מהיר ויעיל.
תוך שבועיים המיטות היו אצלי - וזה הכנה מותאמת אישית לא מהמחסן או משהו כזה.

אני עדיין לא יכול לדעת לטווח ארוך.
אבל אם מחפשים משהו זול שנראה איכותי ופרקטי מאוד, שווה לבדוק.
(הבסיס - ארגז - סנדוויץ עם זוויות חזקות. תחתית - דיקט עם 3 קרשי חיזוק נדמה לי. רגליים בחרתי ניקל 10 ס"מ וזה נראה ממש יפה. בסיס המזרן - קרשי עץ מלא - נפתח עם בוכנות חזקות. ראש מיטה אפשר לבחור בין 2 ל 1 - אני בחרתי 1 שביקשתי מהם לא לחבר לשום צד - ופשוט הצמדתי את המיטות לקיר וזה מחזיק את זה, כך המיטות קלות ונוחות יותר להזזה - למעבר. בין 2 המיטות יש גם ריפוד אך זה יותר נמוך ומאפשר חיבור מלא של המזרנים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לנו שהורידו את הקרטון מהמיטות קרעו לנו את הבד מהסכין
כמובן ערבים היו ורק אחרי שבוע גילנו חתך והחנות אמרה שאין הוכחה שזה הם..... אבל עד רגע לפני התשלום היו ממש נחמדים

• הוסף לסימניות
עוד לא קיים בשוק משהו שתופס את המיטות חזק אחת לשנייה כשהן מחוברות {תקתק חגורה וכיו״ב}?
{בגלל הריפוד יש תמיד רווח של ס״מ מה שגורם לו להתרחב..}

• הוסף לסימניות
עוד לא קיים בשוק משהו שתופס את המיטות חזק אחת לשנייה כשהן מחוברות {תקתק חגורה וכיו״ב}?
{בגלל הריפוד יש תמיד רווח של ס״מ מה שגורם לו להתרחב..}
יש כמו ברזל פשוט מאוד בצורת ח ושמים שניים כאלו (אפי' אחד מספיק),
המיטות שאני הזמנתי הגיעו כך

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק ברהיטי אביר יעקב בחיפה,
יש להם אתר מיושן,
לא חושב שיש מה להפסיד מללכת לראות בעיניים,
הזמנתי לא מזמן,
הבסיס נראה טוב - עבודה יפה עם גימורים טובים, לא כבד מדאי, - הזמנתי את הדגם הבא - https://www.abir-jakob.co.il/מיטה-יהודית-מרופדת-דגם-H121.htm
רק בסוג הריפוד שיניתי.
המחירים נראה לי כמעט הכי זולים בשוק.
שווה ללכת ולראות.
לגבי מזרנים צריך לבדוק מה בדיוק מתאים ומספיק נוח.
שירות מהיר ויעיל.
תוך שבועיים המיטות היו אצלי - וזה הכנה מותאמת אישית לא מהמחסן או משהו כזה.

אני עדיין לא יכול לדעת לטווח ארוך.
אבל אם מחפשים משהו זול שנראה איכותי ופרקטי מאוד, שווה לבדוק.
(הבסיס - ארגז - סנדוויץ עם זוויות חזקות. תחתית - דיקט עם 3 קרשי חיזוק נדמה לי. רגליים בחרתי ניקל 10 ס"מ וזה נראה ממש יפה. בסיס המזרן - קרשי עץ מלא - נפתח עם בוכנות חזקות. ראש מיטה אפשר לבחור בין 2 ל 1 - אני בחרתי 1 שביקשתי מהם לא לחבר לשום צד - ופשוט הצמדתי את המיטות לקיר וזה מחזיק את זה, כך המיטות קלות ונוחות יותר להזזה - למעבר. בין 2 המיטות יש גם ריפוד אך זה יותר נמוך ומאפשר חיבור מלא של המזרנים)
תודה על ההמלצה
אני מהאזור אקפוץ לשם

• הוסף לסימניות
אנו לפני קניית חדר שינה,ורציתי לבדוק-
מה התחרטתם שלא הוספתם לחדר שינה?
מה התחרטתם שהוספתם?
על מה נראה לכם שהיתם צריכים להתעקש?
מתכוונן? לא מתכוונן? עם רגליים? גלגלים? ארגז מצעים?
אשמח למידע!
בלתק
לגבי הראש של המיטה (החלק המוגבה מאחורי הראש)
אנחנו לקחנו שיהיה 1.20 מטר
וכשהגיע חשכו עיננו לגלות שהוא חוסם מעט מהחלון ולא ניתן לפתוח אותו.
שימו לב למידות.

בנוסף הסטנדרט של המיטות הן אורך 1.90

עדיף לשדרג ל2 מטר אם יש מקום מספיק בחדר שינה. (גם אם לא גבוהים) זה יפה יותר ונותן תחושת מרווח.

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה/קישור?
אשתדל לצלם את כל המיטות ולשלוח, ולצלם ספציפית את המחבר.
לשים לב זה מותאם ספציפית למיטות האלו - שהחלק בין 2 המיטות נמוך יותר ודופן הארגז לא רחבה ומאפשרת חיבור פשוט מאוד, ושני המזרנים גולשים מעד פנימה ומתחברים בצורה מושלמת.
לשים לב כשמפרידים, יש הבדל בין 2 צידי המיטה,
צד אחד יותר גבוה והוא עובר את תחילת המזרן, וצד שני נמוך יותר, אך הריפוד קיים משני הצדדים.

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה/קישור?
1750370068169.png

וזה תמונה של כל המיטה
1750370137424.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה