נכתב ע"י agav;575918:בעצמל'ה יש שני סוגי מיטות - אחד ייצור עצמי שלהם, שהוא טוב מאוד, ואחד שהוא יבוא שוודי, שהוא מעולה. וכמובן יקר יותר. הייתי ממליצה לך ללכת בעצמך ולהתרשם.
הם גם גמישים מבחינת מידות - את יכולה לבקש שינויים בגדלים לפי הצרכים שלך. אפילו ברוחב המיטות.
90 במיטות של ילדים?נכתב ע"י אות ומופת;575937:תודה רבה, אגב! בשיחת הטלפון היא ציינה שמביאים את זה מחו"ל. אז חידשת לי והרגעת אותי! לגבי השינוי בגדלים - נכון, אבל לא בכל דגם. כלומר, הדגם שאפשר להזמין צר יותר, הוא לא מתפרק לשתי מיטות, וזה חיסרון.
בנוגע לרוחב, איך זה הולך עם מזרנים, כשהרוחב הוא פחות מהסטנדרט? אם אני מבינה נכון, מזרון סטנדרטי הוא ברוחב 90.
נכתב ע"י riki-v;575914:אותי למדו שכשמקבלים מתנה אומרים 'תודה'
שב ועל תעשה עדיף.
תהנו תשתמשו בבריאות טובה ותרוו רוב נחת מכל ילדיכם.
נכתב ע"י ליקי;575940:90 במיטות של ילדים?
ממש לא הסטנדרט הוא 80 ואני ידועת שיש גם 70. (בכ"א יש מצעים ל70 זה אומר שיש גם מיטות)
אם זה ילדים ולא כ"כ גדולים אני הייתי הולכת על 80 ס"מ נראה לי מספיק.נכתב ע"י אות ומופת;575944:זהו, המיטה הנוכחית שלנו היא 70. עוד 20 ס"מ ברוחב זה שורה שלמה של בלטות. זה מאוד משמעותי.
נכתב ע"י ליקי;575966:אם זה ילדים ולא כ"כ גדולים אני הייתי הולכת על 80 ס"מ נראה לי מספיק.
90 מיועד למפונקים במיוחד או לילדים גדולים. אפילו נערים.
נכתב ע"י אות ומופת;576041:ברור! התכוונתי ש90 זה חסרון כי זה תופס יותר מדי מקום.
כעת הם ישנים בזוגות על המיטה של ה70 ס"מ ולא אמר איש צר לי המקום.
נכתב ע"י ariels;576276:עצמלה -
קנינו שם מיטה נפתחת (לא קומותיים) והיא ממש לא חזקה.
אם יש לך בנות עדינות - זה בסדר.
העץ שלהם הוא עץ אורן לא עבה במיוחד (כך שעץ מלא במקרה כזה הוא לאו דווקא יתרון)
החלק שמחזיק את המזרון (הקרשים האלה לרוחב) לא מאוד חזק, ועם רווחים גדולים יחסית
השרות, במחילה, היה איטי מאוד, וההרכבה הייתה עבודה ערבית למהדרין
ולגבי הרוחב - 90 זה המון! מתאים לבחורים, לא לילדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים