קניית מכונת תפירה

• הוסף לסימניות
החלטתי שנמאס לי סופית להיות תלויה בכל עושות התיקונים שבדיוק בזמנים הנחוצים והלחוצים הן לא מקבלות (בצדק, ערב פסח גם אצלן, אבל מה לעשות שאז בדיוק אני צריכה מכפלות?)
וכיון שכך אני מעוניינת לקנות מכונת תפירה, יד שניה אבל משהו טוב וחזק.
אין לי שמץ של מושג בדבר הזה, איזו חברה מומלצת? מה מחירים? מה צריך לבדוק כשקונים? אשמח לכל מידע.
תודה!

• הוסף לסימניות
ביד שניה, תמיד לבקש את המכונה לשבוע לפני שאת משלמת ולנסות את כל סוגי הבדים כמו צמר, סטרץ', רוכסנים, אפילו חוטים פשוטים יותר.
קניתי מכונה יד שניה מעולה של זינגר, ולקח לי חודשיים לגלות שהיא נוסעת מעולה רק עם מחטי זהב של זינגר (לא קשור דווקא שזה אותה חברה) וחוטים הכי יקרים.
הבדיקה הכי טובה על איכות ה"נסיעה" שלה זה על בדי סטרץ'.

• הוסף לסימניות
מדובר על המכונה הזו ספציפית או על הדגם שקנית?

• הוסף לסימניות
היה פה לפני זמן קצר מישהי שרוצה למכור מוכנת תפירה

• הוסף לסימניות
מדובר על המכונה הזו ספציפית או על הדגם שקנית?

הקטע של המחטים והחוטים - על המכונה שקניתי.
אבל חובה לבדוק את זה בכל מכונה, בעיקר כשהן יד שניה, ויוצרו לפני 10-15 שנה.
החדשות ממש פחות בעייתיות בקטע הזה.
ינומה החדשות, בדגמים הלא יקרים, יחסית איטיות ולא נוסעות טוב על סיכות. כדאי לנסות הכל.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לנסות, קודם אני רוצה לקנות אח"כ ללמוד, לכן אני צריכה מישהו אמין שיגיד לי הכל על המכונה שהוא מוכר.
אגב, מה מחירי מכונות בגדול? יד שניה, כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה