דרוש מידע קניית מכשירי חשמל

• הוסף לסימניות
הי שלום רב,

אני רוצה לקנות מוצרי חשמל בבני ברק (מכונת כביסה, תנור גז, מקרר)
אין לי הרבה ידע בנושא ולכן אשמח להמלצות על חנויות שמתמחות בענין ולא יעבדו על הלקוח בעיניים (כמו כמעט כל החנויות...)
או המלצה על מוצרי חשמל ספציפיים שנהנתם מהשירות
כל פיסת מידע יעזור

תודה רבה רבה
אפשר גם במייל S3127481 גימייל..
תודה

• הוסף לסימניות
אני נהנתי מאד מהשרות של ת צורף
בשונה משאר החניות ששם קניתי חלק מהדברים

• הוסף לסימניות
הי שלום רב,

אני רוצה לקנות מוצרי חשמל בבני ברק (מכונת כביסה, תנור גז, מקרר)
אין לי הרבה ידע בנושא ולכן אשמח להמלצות על חנויות שמתמחות בענין ולא יעבדו על הלקוח בעיניים (כמו כמעט כל החנויות...)
או המלצה על מוצרי חשמל ספציפיים שנהנתם מהשירות
כל פיסת מידע יעזור

תודה רבה רבה
אפשר גם במייל S3127481 גימייל..
תודה
ממליץ מאוד על ת צורף שירות נהדר ומחירים מצויינים

1)אין חנות אחת שתמליץ לך על מה שישתלם רק עבורכם תמיד ההמלצה תהיה באמצע גם לכם וגם לחנות
כל אחד שפתח חנות זה על מנת להרוויח כסף ולא בשביל לתת לכם דברים בחינם או ללא רווח.

2)אין מתנות בחינם!!! נתנו לכם זיכוי 1000 ש"ח בקניית מקרר. קיבלתם מיקסר מתנה בקניית מזגן.
זה לא מתנה אתם משלמים על זה וזה פשוט כלול במחיר המוצר ללא המתנה המוצר יכול לצאת זול משמעותי.

• הוסף לסימניות
רק ת. צורף יש להם כמה סניפים בארץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה