יש אחד פרטי שמוכר מכשירים של סודה סטרים ב-150 שקל עם משלוח חינם עד הביתאיפה ניתן לקנות מכשיר כזה במודיעין עילית?
תודה
יש אחד פרטי שמוכר מכשירים של סודה סטרים ב-150 שקל עם משלוח חינם עד הבית
יש לו גם מכשירים יד שניה במצב חדש הרבה יותר בזול. חפשי במקומונים יש מידי פעם פרסום שלו.
0534111714אני בהחלט מחפשת אותו
תקופה ארוכה שלא ראיתי פרסומת שלו
יש לך אולי פרטים?!
אפשר לקנות מהחברה - יש באתר שלהםאם כבר, היכן ניתן להשיג בלונים לסודה סטרים בזול?
בירושלים.
0534111714
זה הטלפון שלו
יש כזה גמ"ח ?? אשריהם ישראל!הבנ"א הזה עושה גם משלוחים של בלונים גדולים בבני ברק?
תודה על המידע כרגע אני קונה בגמ"ח שנמצא די רחוק מהבית
והמחירים של סודה סטרים מדי יקרים
כמה עולה? מתעניינת.סליחה שרק עכשיו אני נזכרת להודות, הייתה לי תקלה באתר
עזר לי מאד! קניתי ממנו את המכשיר
באתר שלהם יש מבצעים שוווםאם כבר, היכן ניתן להשיג בלונים לסודה סטרים בזול?
בירושלים.
וכמה עולה בקבוק? לכמה כוסות זה מספיק?נראה לי עלה לנו 180/200
בלי הבקבוקים
מרוצה ממנו?איזה דגם לקחת?סליחה שרק עכשיו אני נזכרת להודות, הייתה לי תקלה באתר
עזר לי מאד! קניתי ממנו את המכשיר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים