קניית מסך

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום צילום אם עריכת וידאו, אם היא לא מתאימה לכאן אבקש מהמנהלים להעיבר אותה בבקשה.
איפה אני יכול לקנות מסך ירוק, כולל הסטנד?
אני שואל פה כי אתם הצלמים יודעים איפה לקנות מסכים שונים, באותם חנויות יש בטוח גם מסך ירוק, לא?
תודה

• הוסף לסימניות
נכון ולא נכון, ב"איש את רעהו" עולים מכל הפורומים ויהיו לך יותר תגובות וגם זה יותר מתאים לשם;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קובי רייטר;928613:
אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום צילום אם עריכת וידאו, אם היא לא מתאימה לכאן אבקש מהמנהלים להעיבר אותה בבקשה.
איפה אני יכול לקנות מסך ירוק, כולל הסטנד?
אני שואל פה כי אתם הצלמים יודעים איפה לקנות מסכים שונים, באותם חנויות יש בטוח גם מסך ירוק, לא?
תודה

אתה מחפש מסך ירוק ע"מ לצלם עליו וידאו?

תכנס לפוטופריק בתל אביב
יש להם כזה בגודל 2*2 מתקפל

• הוסף לסימניות
אתה צריך באופן קבוע, אם זה זמני אני יכולה להשאיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;928741:
אתה מחפש מסך ירוק ע"מ לצלם עליו וידאו?

תכנס לפוטופריק בתל אביב
יש להם כזה בגודל 2*2 מתקפל
תודה, זה בא עם הסטנדר?
נכתב ע"י פוסטר;928850:
אתה צריך באופן קבוע, אם זה זמני אני יכולה להשאיל.
באופן קבוע, תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
זנדברג ברחוב אהרונוביץ 8 בתל אביב, מוכר מסך ירוק. ועוד הרבה ציוד נלווה לצילומי וידאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה