קניית מצלימה וציוד סאונד

• הוסף לסימניות
אז למעשה, מי שיודע או יש לו ורוצה למכור לי יד שניה, מסרטה טובה ושמורה עם יציאת מיקרופון, אשמח לקבל פרטים.
אם יש לך אפשרות להציץ בפייסבוק [של מישהו אחר כמובן]
אז יש שם קבוצות יד שניה מעולות למוצרי צילום, תוכל למצוא שם במחיר ראוי.

• הוסף לסימניות
מה אני עושה??
דיברתי עכשיו עם מרכז הסאונד, זה אחת החנויות הגדולות בתחום הסאונד,
ואני רציתי לקנות מיקרופון דש עם קצה כמו של כבל אוקס, או לחילופין כמו של מיקרופון (זכר) ושזה יתחבר לי ישירות למיקסר ולמערכת ההגברה, או ישירות למצלמה, או ישירות לטייפ מנהלים,
אבל הוא אומר לי שאין שום אפשרות כזו, כי יצטרך מגבר וכו', לא הבנתי מה הוא אומר בדיוק...
ואז הכל מתחיל ב 800 ש"ח...
תוכלו לעזור לי?
אשמח לעזרכתם בדחיפות!
כי אני הבנתי שהמיקרופון דש הזה הוא בדיוק כמו מיקרופון רגיל, רק שהוא לא כבד אלא קטן עם קליפס, ועכשיו מרכז הסאונד טוען שזה עובד בכלל אחרת, וגם אם אני יחבר את זה פיזית כמו שרציתי, זה לגמרי לא יעבוד לי.
הוא צודק?
וא"כ אז כל מיקרופון דש מתחיל ב 800 ש"ח?
סליחה שהארכתי..........
תודה!

• הוסף לסימניות
תלוי כמה איכותי הסאונד שאת רוצה.
אני משתמש ב Audio Technica ATR 3350IS. הוא מוצר מאוד בסיסי אבל מפיק תוצאה בהחלט מספקת.
עדיף לחבר אותו למקליט או סמארטפון מאשר לחבר למצלמה - הרכיבי סאונד של המצלמה לא איכותיים במיוחד.
כמו תמיד עדיף להזמין באמזון, פה בארץ עולה כפול: https://www.amazon.com/Audio-Technica-ATR-3350IS-Omnidirectional-Condenser-Smartphone/dp/B00HZA6EJO

• הוסף לסימניות
אגב, ההבדל בין ATR-3350 ל ATR-3350IS הוא המתאם לסמארטפון שנכלל בדגם ATR-3350IS.

• הוסף לסימניות
מה עם כזה דבר?
https://www.photoshwartz.co.il/item/מיקרופון-atr-3350/
זה מתחבר ישירות למצלמה, החוט די ארוך...
מה זה?
אפשר תמונה?
תלוי כמה איכותי הסאונד שאת רוצה.
עדיף לחבר אותו למקליט או סמארטפון מאשר לחבר למצלמה - הרכיבי סאונד של המצלמה לא איכותיים במיוחד.
כמו תמיד עדיף להזמין באמזון, פה בארץ עולה כפול: https://www.amazon.com/Audio-Technica-ATR-3350IS-Omnidirectional-Condenser-Smartphone/dp/B00HZA6EJO
אבל אם אני מחבר את זה למקליט אז אני יצטרך אח"כ לשלב בין ההקלטה להסרטה, וזה מסרבל...

בנוסף, לא קיבלתי תשובה, כי לפי דברי 'מרכז הסאונד' מרמת גן, אין כלל אפשרות לחבר מיקרופון דש ישירות להקלטה או משהו כזה,
זה נכון או לא ?
אשמח לפירוט
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מה זה?
אפשר תמונה?
אבל אם אני מחבר את זה למקליט אז אני יצטרך אח"כ לשלב בין ההקלטה להסרטה, וזה מסרבל...

בנוסף, לא קיבלתי תשובה, כי לפי דברי 'מרכז הסאונד' מרמת גן, אין כלל אפשרות לחבר מיקרופון דש ישירות להקלטה או משהו כזה,
זה נכון או לא ?
אשמח לפירוט
תודה רבה!
בטח שאפשר.
זה מקרופון דש שמתחבר ישירות למצלמה.
בדיוק כמו שמופיע בקישור.
עולה 225 בפוטו שוורץ ובקישור שבני שם עולה הרבה יותר זול(אמזון)
תכנס לחנות לצילום וידאו יסבירו לך ברור.
(חשוב לחבר ג"כ אזניות למצלמה, לשמוע שאכן הכל מוקלט טוב)

• הוסף לסימניות
מה זה?
אפשר תמונה?

זה נכון או לא ?
אשמח לפירוט
תודה רבה!

תלוי במצלמה אם יש כניסת מיקרופון אז אתה יכול לחבר את המיקרופון למצלמה ולחסוך את הסינכרון אח"כ בעריכה. אם אין אתה לא יכול.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי בחנות צילום והוא אמר לי שאין אפשרות...

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר.
השאלה שלי היא עקרונית:
התקשרתי לחנות סאונד ואמרו לי שמיקרופון דש לא יכול להתחבר לשום דבר, לא למצלמה, ולא למערכת הגברה בלי איזה משדר או משהו כזה, ואז זה מתחיל במחיר של 800 ש"ח.

הוא צודק או לא?

או שזה מתחבר רק לחלק?
אשמח לשלמוע תשובה ממישהו שהתנסה, כי המוכר אמר לי שגם אם פיזית זה יתחבר, למעשה זה לא יעבוד. אני לא רואה סברא, כי על פניו זה בדיוק כמו מיקרופון רגיל, אבל אני לא יודע...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה, עכשיו דיברתי עם פוטו וורץ שהוא טוען שהכל יעבוד לי עם הכל, ולעומת זאת מרכז הסאונד טוען שמיקרופון דש שיעבוד לי כמו מיקרופון רגיל, דהיינו יתחבר למכשיר הקלטה, למערכת הגברה, ולסרטה, זה משהו שמתחיל ב 800 ש"ח...

• הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה, עכשיו דיברתי עם פוטו וורץ שהוא טוען שהכל יעבוד לי עם הכל, ולעומת זאת מרכז הסאונד טוען שמיקרופון דש שיעבוד לי כמו מיקרופון רגיל, דהיינו יתחבר למכשיר הקלטה, למערכת הגברה, ולסרטה, זה משהו שמתחיל ב 800 ש"ח...

שטויות! מיקרופון דש חוטי פשוט אמור לעלות בין 100-200 שח לא יותר .
אולי מדובר באחד אלחוטי אז זה משהו אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה