קניית מצלמה באילת

• הוסף לסימניות
(G15 או משהו בסגנון)
כדאי? מומלץ?
האם עדיף להזמין מחו"ל?

אם כן, באיזה חנות?

אודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
באילת יש חנויות של רשת קאמרה. מאוד לא מומלץ לקנות אצלם, ואני אומר את זה מניסיון ולתועלת.

בציוד צילום הפער בין המחירים בארץ למחירים בחו"ל הוא לא גדול ויש את חסרון האחריות.

• הוסף לסימניות
קניתי באילת אצל "יאיר שגיא"
הייתי מאד מרוצה קיבלתי אחריות "הדר" 3 שנים
חסכתי הרבה כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1140215:
חסכתי הרבה כסף.
אחריות של הדר זה לא אחריות של קאמרה
דיברתי עם יאיר אתמול לגבי ה-D800 הוא הציע לי אותה ב-1500 שקל פחות ממה שמוכרים אותה אצל ארליך, אבל עם אחריות שלהם. סרבתי !
זה לא חיסכון בכסף
נכון שהמחיר של קאמרה בדר"כ יותר אטרקטיבי אבל כשמגיע רגע הצורך בשירות מגיעה ההבנה שזה ממש לא שווה את זה, המצלמה, כלי העבודה שלי תקוע אצלם כבר חודש וחצי, למרות שכשהכנסתי את המצלמה למעבדה הובטח לי שאמתין במקום עד שהיא תהיה מוכנה, מאז זה נדחה לתבוא עוד שעתיים, עוד יומיים, עד יום חמישי, כתבנו להדר דחוף זה יהיה עד תחילת שבוע, לא הוצאנו אותה עדיין להדר, עד שבוע הבא, יחזרו אליך, וכמובן שלא חזרו, לא הודיעו, את כל המידע יש לי אחרי הרבה טלפונים ... אין מצלמה חילופית ... רק אחרי ישיבה עם המנהל קיבלתי מצלמה ברמה הרבה יותר נמוכה כחילופית ... והשירות בכל שיחה, לא יאומן, כאילו לדחות לקוחות, תקנו תאכלו אותה ... לא מבין איך היא עדיין קיימת, איך לא קרעו אותה עדיין בבתי משפט ... ואני ממש לא היחיד שחווה את חוויות הזוועה בחברת קאמרה. אולי חרם צלמים ישנה להם את הגישה ?!

• הוסף לסימניות
גם אני חויתי את אותה הרגשה אבל בקאמרה י-ם
בסוף קניתי בפוטו שוורץ .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1140215:
חסכתי הרבה כסף.

אם את עסק
לא חסכת כלום...

אם נניח שמצלמה עולה באילת 1000 ש"ח
היא תעלה בשאר הארץ 1180 ש"ח

כעסק... המע"מ חוזר אלי
ואם את לא עוסקת מורשה
אז בכל מקרה שתדווחי על הקניה של המצלמה
תאלצי לשלם מע"מ... ההטבה היא רק לתושבי אילת והתיירים
ומתקיימת רק באילת.

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין יאיר לקמרה? קיבלתי אחריות הדר ושלא נצטרך לה.אמן.
עבר שנה וחודשיים הכל עובד מצוין,אני רק מתחרטת שלא קניתי ביטוח מאק כמו מאיר.

אני עסק פטור
דיווחתי על הקניה ולא שילמתי מעמ.
אני תיירת מבני ברק:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1140420:
מה הקשר בין יאיר לקמרה? קיבלתי אחריות הדר ושלא נצטרך לה.אמן.
עבר שנה וחודשיים הכל עובד מצוין,אני רק מתחרטת שלא קניתי ביטוח מאק כמו מאיר.

אני עסק פטור
דיווחתי על הקניה ולא שילמתי מעמ.
אני תיירת מבני ברק:)

יש קשר בין יאיר לקניה באילת
ויש חוק... שאומר שעל קניה באילת צריך לשלם מעמ ברגע שאת עוזבת את אילת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה