קניית מצלמה.

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמה, לא למדתי אבל אני נורא מחבבת צילום, התמונות יוצאות לי לא רעות בכלל.
כרגע אני מעוניינת להשקיע על מצלמה מקצועית/חצי מקצועית בסביבות ה-2000 ש"ח (גמיש-אבל לא יקר מדי).
אשמח לשמוע מאפיינים על מצלמות, מה אני אמורה להקפיד במיוחד שיהיה למצלמה. (עדין לא דגמים כדי לא להתבלבל בין כל היצע).

תודה רבה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
כך אני רציתי ג"כ.
מצלמה טובה ואיכותית, אמנם לא למדתי צילום אבל רציתי משהו ידידותי נח ובעיקר תמונות איכותיות.
קניתי באזור הסכום הנ"ל מצלמה של קנון חצי מקצועית קולפיקס 770
יוצא בה תמונות מדהימות והיא ממש נוחה.

• הוסף לסימניות
קודם כל ילד מתוק!!!

נכתב ע"י 701 מצלמה טובה ואיכותית:
התמונות ברזולוציה של 96 פיקסלים? גם אצלך זה ככה או שירד קצת מהאיכות כשהעלית את התמונות?

• הוסף לסימניות
ברור שירד מהאיכות המו----ן
התמונה דרוסה לחלוטין רק נתתי לך להתרשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1339910:
ברור שירד מהאיכות המו----ן
התמונה דרוסה לחלוטין רק נתתי לך להתרשם.

מה האיכות האמתית שלה?
(אני פשוט לא יודעת על מה צריך לשים את הדגש. בתור גרפיקאית אני יודעת שצריך רזולוציה טובה וגודל נורמלי).

אשמח לעוד תגובות, (מה עם כל הצלמים פה בפורום???)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1339895:
קניתי באזור הסכום הנ"ל מצלמה של קנון חצי מקצועית קולפיקס 770

בטוח קנון? חפשתי בזאפ ואין לי תוצאות... אולי ניקון?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי קולפיקס-היא ניקון ולא קנון

• הוסף לסימניות
ב2000 שח אין המון ברירות - משהו כמו 600D+ עדשת קיט או מקבילה ניקונית.

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין 3 מצלמות:
מצלמת רפלקס דיגיטלית D5100+18-55mm

מצלמה 18MP DSLR כולל FULL HD עדשה DC18-55 תוצרת CANON דגם 600D

וקצת יותר יקרה:
מצלמת רפלקס DSLR מקצועית NIKON D5200 מסך מפרקי,חיישן CMOS עם 24.2 מגה-פיקסל. +עדשת ניקון 18-55VR

מה אתם הייתם ממליצים? אם יש למשהו אחד מהדגמים אשמח לחוות דעת (חסרונות, יתרונות)
האם ניתן אח"כ לשדרג את המצלמה ע"י קניית עדשה יותר יקרה או שצריך לקנות מצלמה יותר משוכללת כדי להשתדרג?

תודה לכל המפנים מזמנם!!!!

• הוסף לסימניות
D5200 מצויינת, יש יתרונות וחסרונות למסך המפרקי, ועדשות בכל מקרה רוב עדשות הקרופ מתאימות, ותמיד אפשר לשדרג בהנחה שהתקציב מאפשר, מבחינת מתחיל זה אחת המצלמות המתקדמות למתחילים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BBC;1339911:
אשמח לעוד תגובות, (מה עם כל הצלמים פה בפורום???)
רוב הצלמים העדשה עולה קצת יותר מהסכום ההתחלתי שכתבתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה