מצלמה קניית מצלמת קנון G7

צריך לשלם להם טלפונית? ו- 3500 ש''ח או בדולר של חוול?
מביאים להם את האשראי ומתי שהמצלמה נשלחת אם מורידים את הכסף
וזה בשקל, אחרי מס בדולר זה 1028$
ואני קניתי כולל אחריות אפשר גם בלי אחריות
רק שממש עדיף עם אחריות כי האחריות שלהם- עם נשבר משהו מביאים את זה לתיקון בארץ והם משלמים את מחיר התיקון, בלי אחריות זה נראה לי 3100

נ''ב
לא מניסיון ככה הם אמרו לי ;)

מביאים להם את האשראי ומתי שהמצלמה נשלחת אם מורידים את הכסף
וזה בשקל, אחרי מס בדולר זה 1028$
ואני קניתי כולל אחריות אפשר גם בלי אחריות
רק שממש עדיף עם אחריות כי האחריות שלהם- עם נשבר משהו מביאים את זה לתיקון בארץ והם משלמים את מחיר התיקון, בלי אחריות זה נראה לי 3100

נ''ב
לא מניסיון ככה הם אמרו לי ;)
אני לא מצליחה לחייג,
ויש לי שיחות לחוול- דיברתי עם נציג ופתחו לי.
תוכלו לרשום לי את המספר עם קידומת 013

אני הזמנתי לפני חודשיים והגיע תוך 3 שבועות
הטלפון שלהם 01318002215743
אין אפשרות להזמין באתר כיוון שאין להם אף פעם במלאי,
הם מחייבים את הכרטיס אשראי רק כשהמצלמה מגיעה אליהם לחנות.

18%+ מס בטחון , שמירה וכו עוד בערך 100 ש"ח
יצא לי סה"כ בסביבות 700 ש"ח מכס.

אני הזמנתי לפני חודשיים והגיע תוך 3 שבועות
הטלפון שלהם 01318002215743
אין אפשרות להזמין באתר כיוון שאין להם אף פעם במלאי,
הם מחייבים את הכרטיס אשראי רק כשהמצלמה מגיעה אליהם לחנות.
יכול להיות שסגור היום?

בימי ראשון סגור.
שים/מי לב להתקשר בשעות שהם פותחים-
נראה לי יוצא בערך ב14:00 שעון ישראל----

בימי ראשון הם לא סגורים
רק שאין להם משלוחים בראשון

איך אפשר לדעת אם יש להם סניף בטקסס משהו יכול לבדוק לי?
(אני לא מבינה אנגלית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה