נכתב ע"י אורטל רחמים;706865:מה דעתכם על איכות הצילום שלה?
בגדול - מיועד צילום ביתי אבל איכותי!
נכתב ע"י 2OR;707366:מצטער שאני רוכב על האשכול, אני בדיוק מחפש עכשיו מצלמה, וקיבלתי המלצות על המצלמה שמוטי המליץ.
באתי לקנות אותה, ואז שמעתי על משהו יקר יותר: IXUS 1100 HS
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=4006
(כמובן שאני קונה בחו"ל וזה יוצא זול יותר משמעותית)
רציתי לשאול האם מומלץ ללכת על הטובה יותר (למרות שמן הסתם בוודאי שהיא טובה יותר בגלל שהמחיר גבוה יותר)
או שיכול להיות שה'תוספות' שיש שם לא משמעותיות וללכת על הSX230?
אשמח לייעוץ!
תודה!
נכתב ע"י 2OR;707412:תודה רבה מוטי!
אולי בחול לא בטוח שיותר זול, אבל בטוח שאני נמצא עכשיו בחו"ל... D:
נכתב ע"י רמז;707429:מה הבדל בין sx 210 ל - sx230
נכתב ע"י יונה יונה;718494:התמונות הם מה - SX230, כן?
(למה העלת בGIF? אי אפשר לראות נתונים....)
נכתב ע"י moti!a;718501:אכן זאת המצלמה
אני רואה את האקסיף בלי בעיות![]()
נכתב ע"י moti!a;718510:תוסף בדפדפן פיירפוקס![]()
נכתב ע"י יונה יונה;718511:אה, חכמה
יש תוסף דומה לכרום?
או איך אני בודקת אקסיף אם אין לי תוספים מתוספים שונים....
תמונות מאוקרינה ?!נכתב ע"י 2OR;718483:תודה לכולם!
התמונות ניתנות לשימוש חופשי לכל החפץ מהפורום,
אם מישהו משתמש בהם, אשמח לראות את העבודה שלו.
כל טוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים