- הוסף לסימניות
מקום לרכישת מקרן זול?
המלצות על מקרנים טובים?
כל מידע בנושא קניית מקרן תעזור
אין לי שום הבנה בזה
המלצות על מקרנים טובים?
כל מידע בנושא קניית מקרן תעזור
אין לי שום הבנה בזה
הגיע טוב?אני קניתי לפני כחצי שנה באמזון באיזור ה200 ש"ח ופשוט הסתכלתי על המלצות הקונים
בייתימחפשת ביתי , או מקצועי ?
תודה, הקישורים מנסיון?השאלה היא כמה אתם מוכנים לשלם יש מ150 ש"ח עד 1500 , והביצועים בהתאם . הנה 2
![]()
388.65₪ 56% OFF|Wanbo X1 Pro Projector 4K Android 9 Support 1080P Mini LED Wifi Portable Projector 350Ansi Keystone Correction For Home| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא , אני מנסה לחפש את מה שאני קניתי , בינתים איני מוצאתודה, הקישורים מנסיון?
תודה לך!אנחנו קנינו אותו, מצוין. הוא קטן ממש
![]()
261.23₪ 86% OFF|AUN מיני מקרן חכם טלוויזיה יצוק נייד קולנוע ביתי קולנוע עם סוללה סנכרון טלפון מקרנים עבור 4k סרטים A30|מקרני LCD| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אם כי בין כך , אין לו ביצועים מי יודע מה , פשוט .לא , אני מנסה לחפש את מה שאני קניתי , בינתים איני מוצא
הגיע טוב?
יש לך קישור?
לצערי המוצר לא בתוקף , ולא מצאתי דומים , אבל אני רואה שהעלו פה מוצרים דומים למקרן שקנינו .. אז מקווה שהסתדרתםתודה!
זה בהחלט יעזור לי
המקרן מומלץ?אנחנו קנינו מאמאזון מהקישור של @מאיר 4134 , מוצר מעולה, מרוצים מאד.
זו הזדמנות להודות לו על הקישורים המוצלחים.
אז שילמנו עליו 155 ש"ח אבל גם עכשיו הוא במחיר טוב.
המקרן בשימוש ביתי כמעט יומיומי, חד ברור ופשוט מאד להפעלה.המקרן מומלץ?
כמה זמן בשימוש?
לאיזה סוג שימוש?
איך החדות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //