האם זה איכותי / חד וכו'?יש השבוע (ואתתחנן) במשנת יוסף ב-188 ש"ח
מקרן ביתי בלו איי מבית סאמוויקס
il.samvix.com
יש לו כניסות לאונקי, ולכן אפשר כרטיס מצלמה עם מתאם, וכן דיסק קשיח עם כבל.המליצו לי על המקרן הזה מאלי
מישהו יודע להגיד לי איך הוא לפי המפרט שמופיע בו
וגם איך אפשר להיות בטוחים שהוא קורא את כל סוגי הקבצים באונקי, דיסק קשיח וכרטיס מצלמה
זה השימוש שאני צריכה אני לא מתכוונת לחבר למחשב
אשמח לשמוע ממי שיודע
הקפצהיש המלצה על מקרן מקצועי?
המקרן ללא דמי משלוח?יש לו כניסות לאונקי, ולכן אפשר כרטיס מצלמה עם מתאם, וכן דיסק קשיח עם כבל.
אי אפשר לדעת האם הוא יקרא את כל הקבצים, יש מקרנים שלא קוראים קבצים כבדים כמו סרטי חתונה וכדו'
רצוי לקנות מקרן עם המלצה מניסיון גם לקבצים כבדים.
כמו שהמליץ @מאיר 4134 https://www.amazon.com/gp/product/B0BB71SMNS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
מחירו כרגע 144 שח
מקרן מומלץ מניסיון, קורא גם קבצים כבדים. וגם יותר זול, עם משלוח לארץ תינם ברכישה ב49$ ומעלה.
יש להוסיף לו מתאם לשקע ישראלי, או להחליף כבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים