דרוש מידע קניית סים לנטסטיק

• הוסף לסימניות
היי,
אני צריכה יכולת לעבוד מהבית,
כיום יש לי בבית נטסטיק שהזמנתי פעם מאליאקספרסס
https://he.aliexpress.com/item/4000163048943.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4drIfm05

לנטסטיק הזה יהיה יכולת מהירה בעבודה מהבית?

איפה אני יכולה לקנות סים עם סינון של נטפרי עם קליטה טובה?
דבר נוסף - סינון נטפרי יכול לחסום את החיבור לעבודה מרחוק?
ושאלה נוספת ואחרונה - יש דרך להגדיר על הסים הזה שיהיה פתוח רק ל URL של החיבור רוחק + גימייל?

תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
היי,
אני צריכה יכולת לעבוד מהבית,
כיום יש לי בבית נטסטיק שהזמנתי פעם מאליאקספרסס
https://he.aliexpress.com/item/4000163048943.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4drIfm05

לנטסטיק הזה יהיה יכולת מהירה בעבודה מהבית?

איפה אני יכולה לקנות סים עם סינון של נטפרי עם קליטה טובה?
דבר נוסף - סינון נטפרי יכול לחסום את החיבור לעבודה מרחוק?
ושאלה נוספת ואחרונה - יש דרך להגדיר על הסים הזה שיהיה פתוח רק ל URL של החיבור רוחק + גימייל?

תודה על העזרה!
הקליטה תלויה באיזור. ישנם חברות שטובים במקום אחד ומאידך קליטת 0 במקום אחר

• הוסף לסימניות
תוכלי ליצור קשר
tod5585 בגימייל
אני משווק של נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה