קניית עדשה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!

אני רוצה ליקנות עדשה למצלמה שלי ניקון d -700 לצילום פורטורטים וארועים אני מתלבטת

אם לקנות את 24-85 ניקון כמובן או 24-120 מה בעניין החדות יותר ,מניסיונכם ,לכל הניקונים הגיבו בבקשה.תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;514075:
שלום לכולם!!

אני רוצה ליקנות עדשה למצלמה שלי ניקון d -700 לצילום פורטורטים וארועים אני מתלבטת

אם לקנות את 24-85 ניקון כמובן או 24-120 מה בעניין החדות יותר ,מניסיונכם ,לכל הניקונים הגיבו בבקשה.תודה

שני הדברים לא ממש הולכים אחד עם השני
עדשות פורטרטים = עדשת פריים בעלת אורך מוקד קבוע ומפתח צמצם גדול.

עדשת אירועים = (אין מושג כזה אבל שיהיה) עדשת זום רחבה (לא אולטרה) בסביבות ה17 מ"מ וצפונה מכך.

אם את הולכת על ה24-120 הייתי הולך רק על הדגם החדש.

• הוסף לסימניות
עדשת ניקון

א. תודה על תשובתך

ב. מה הנתונים של העדשה החדשה,ולמה ללכת על הדגם החדש מה הייתרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י perachd7;514226:
א. תודה על תשובתך

ב. מה הנתונים של העדשה החדשה,ולמה ללכת על הדגם החדש מה הייתרון.

הוא חדש יותר... מנגנון הVR שלו מתקדם יותר
עוד לא ראיתי את המבחנים האופטים שלו לעומת הדור הקודם

• הוסף לסימניות
היתרון המרכזי שש ה24-120 החדשה זה צמצם קבוע 4.

• הוסף לסימניות
עדשת ניקון

שלום ! ותודה על התשובה .צבי.

בדקתי כרגע המחיר הוא יותר מפי 2 לא חשבתי להשקיע סכום כזה רציני ,כרגע אין לי

תקציב לזה,האים למישהוא יש ניסיון עים העדשה הקודמת 24-120 צמצם 3,5-5,6

החידוש של צמצם קבוע 4 מצדיק את המחיר.

• הוסף לסימניות
אני לא בניקון ולא מבינה בעדשות שלהם בכלל אבל כן כשהמחיר כפול יש לזה סיבה...
כמה שעדשה יותר יקרה היא טובה יותר. לא תמיד צריך את הכי יקר אבל יש סיבה שזה יקר יותר.
לדוגמה עדשה 85 1.8 עולה 350 דולר בערך ואותו אורך מוקד עם צמצפ 1.2 עולה 1900 דולר בערך. כן זה 2 צמצמים יותר אבל העדשה בנויה שונה ואיכות התמונה עולה בהרבה כן זאת ב350 דולר יכולה להתאים לחלק אנשים אבל יש חלק אנשים שצריכים את היקר יותר.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה