קניית פאה

• הוסף לסימניות
ברצוני לקנות פאה לשמחות, פאה טובה ולא יקרה.
מי תוכל לייעץ לי איפה לקנות? באזור ירושלים וביתר.

:confused: :confused: :confused:

• הוסף לסימניות
פאה טובה ולא יקרה קצת קשה להשיג. עד איזה תקציב בערך?

• הוסף לסימניות
קצת קשה.
ניסית אצל ורדית בירושלים - 02-5400638. היא טובה בזה ולא יקרה מידי.

• הוסף לסימניות
חכי לאלול...
או - תתייעצי עם יוכי סנדרס \ חווי וועג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1033686:
חכי לאלול...
או - תתייעצי עם יוכי סנדרס \ חווי וועג

אני צריכה את הפאה לחודש אב עקב שמחה, יש לך אולי טלפונים?

• הוסף לסימניות
תקני את גולדן קאסטם של סלון הפאה לדעתי מעולות

• הוסף לסימניות
במחיר כזה את יכולה לקנות את הבלה דונה של גלית איטליה שמעתי שיש הרבה מרוצות ממנה,
היא לא קאסטם קאסטם אבל טובה,
את יכולה לנסות למצוא פאנית מתחילה שתופרת קאסטמים בכזה מחיר לפעמים מוצאים וזה כדאי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את הולכת לפאנית טובה עם ידיים בעיצוב הבלה דונה באמת מקסימה והמון מרוצות ממנה אבל צריך להזהר מראש לא להידפק.

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי -

יש לי בלה דונה שעקב הצרת הכפפה היא נהרסה זיכו אותי בחדשה ואני מרוצה מאוד!
החיסרון היחיד לדעתי ואולי זה רק קשור לפאנית שמסרקת שהיא לא מחזיקה הרבה זמן עם הסרוק זה אומר שפעם בחודש צריך לסרק (אם הולכים איתה ביום יום אם זה רק שבתות וארועים היא מעולה)

הייתי שולחת אותך למישהי עם ידי זהב הבעיה שהיא מרכסים... לדעתי שווה הנסיעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1033640:
ברצוני לקנות פאה לשמחות, פאה טובה ולא יקרה.
מי תוכל לייעץ לי איפה לקנות? באזור ירושלים וביתר.

:confused: :confused: :confused:

לא יודעת אם יעזור לך לכרגע
וגם תלוי איזה אורך את רוצה
אבל:............................
בירושללים יש את רבקי זלוטניק יצרנית פאות מעולה מהשורה הראשונה שמאפשרת לנו ב"ה נשות אברכים לרכוש פאה במחיר טוב עם אחריות לשנה כולל הכל!!! וב18 תשלומים שכל אחת יכולה לעמוד בזה.
היא עושה בשנים האחרונות ירידי פאות מוכנות/מעוצבות 4 פעמים בשנה בערך כל 3-4 חודשים אצל אחותה רחל רוזנפלד בסנהדריה.
אני לא האמנתי למראה קבלת הפנים המיוחדת והמגוונת לה זכיתי כשקניתי ביריד פאה לפני פסח. מבחר גדול של פאות בכל האורכים בכל מידות הרשת ובמחירים שפויים
קניתי פאה קצרה כמו שהולך היום (דורה) ב4500 ש"ח
העיצוב על ידי רחל עלה לי עוד 450
תיקוני הרשת(להרחבה מינימלית) גוונים במיטב הגוונים והוספת שער בכל מקום ששרק ניצרך קבלתי.
והעיקר אני לא נחנקת כל חודש מתשלום גבוהה או ריצה אחרי החזרת הלואות לגמחים.
שווה לנסות.
הטלפון של רבקי:077.2032321
של רחל אחותה:02.5810612
אני חייבת לומר:
אין לי שום קשר מקורב אליהן אלא הגעתי דרך אשה באוטובוס ששאלתי מאיפה הפאה והיא אמרה לי גם שזה ממכירה של רבקי והיא מרוצה עד הגג כבר שנה והפאה מאלפת ומעוצבת בטוב טעם וחן. וככה גם אני חיכתי קצת ובהזדמנות הראשונה של מכירה שכזו גם אני רכשתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. וממליצה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;1033730:
לא יודעת אם יעזור לך לכרגע
וגם תלוי איזה אורך את רוצה
אבל:............................
בירושללים יש את רבקי זלוטניק יצרנית פאות מעולה מהשורה הראשונה שמאפשרת לנו ב"ה נשות אברכים לרכוש פאה במחיר טוב עם אחריות לשנה כולל הכל!!! וב18 תשלומים שכל אחת יכולה לעמוד בזה.
היא עושה בשנים האחרונות ירידי םאות מוכנות/מעוצבות 4 פעמים בשנה בערך כל 3-4 חודשים אצל אחותה רחל רוזנפלד בסנהדריה.
אני לא האמנתי למראה קבלת הפנים המיוחדת והמגוונת לה זכיתי כשקניתי ביריד פאה לפני פסח. מבחר גדול של פאות בכל האורכים בכל מידות הרשת ובמחירים שפויים
קניתי פאה קצרה כמו שהולך היום (דורה) ב4500 ש"ח
העיצוב על ידי רחל עלה לי עוד 450
תיקוני הרשת(להרחבה מינימלית) גוונים במיטב הגוונים והוספת שער בכל מקום ששרק ניצרך קבלתי.
והיקר אני לא נחנקת כל חודש מתשלום גבוהה או ריצה אחרי החזרת הלואות לגמחים.
שווה לנסות.
הטלפון של רבקי:077.2032321
של רחל אחותה:02.5810612
והעיקר אני אומרת אין לי שום קשר מקורב אליהן אלא הגעתי דרך אשה באוטובוס ששאלתי מאיפה הפאה והיא אמרה לי גם שזה ממכירה של רבקי והיא מרוצה עד הגג כבר שנה והפאה מאלפת ומעוצבת בטוב טעם וחן. וככה גם אני חיכתי קצת ובהזדמנות הראשונה של מכירה שכזו גם אני רכשתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. וממליצה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

בדיוק לפני שבוע היה יריד הקיץ....
כך שזה כבר לא יעזור לה
כי לא ביריד הפאות שלה עולות בסביבות ה7...

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך או כל אחת אחת, יש לי פאה (מירי קופולוביץ) שכבר לא בשימוש (קניתי חדשות) ואני מעונינת למכור אותה.
אמרה לי פאנית שלפעמים כשרוצים לקנות בזול, עדיף לקנות פאה יד שניה של פאנית טובה (שעלתה בזמנו המון) ולא פאה יד ראשונה במחיר מוזל ששווה בהתאם....

אפשר לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
גם לאורה טלנטי של גלית איטליה מומלצת.

• הוסף לסימניות
שמעתי מהרבה חברות שיש פאה בשם "גילי" שהיא טובה,ובאיזור 3000-3500 ש''ח
אני יכולה לתת לך שם של פאנית מעולה בבני ברק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1033787:
גם לאורה טלנטי של גלית איטליה מומלצת.

נכתב ע"י צילומית;1033798:
שמעתי מהרבה חברות שיש פאה בשם "גילי" שהיא טובה,ובאיזור 3000-3500 ש''ח
אני יכולה לתת לך שם של פאנית מעולה בבני ברק.

כן הם כולם ממשפחת בלה דונה.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על רבקי זלוטניק שהיא מעולה.
לצערי הלכתי לאחת שהבטיחה לי הרים וגבעות. ועד היום (חצי שנה!) אני במשא ומתן איתה...
הרשת התבלתה. השיער נשר, הטרסים נפרמו, הסקין לא בצבע שביקשתי... רק עוגמת נפש...
ויש לה שם מעולה בעולם הפאות!
מסקנה- לכו רק לפאנית שראיתן לפחות 2 פאות מוצלחות שלה, אחרי שימוש ואצל חברה שלא מקבלת אחוזים אצלה...

• הוסף לסימניות
בדיוק שבוע שעבר אמרה לי פאנית אחת ידועה בבני ברק שהיא אמורה לקבל בקרוב פאות טובות מאוד ויחסית לא יקרות
אם מעניין אותך פני באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה