כללי קניית פוטושופ- שאלה של בורה ועמת הארצות

• פותח הנושא ayal
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות פוטושופ, מה שמצאתי זה רק את המנוי לפוטושופ המקוון,
מה, אי אפשר לעבוד בפוטושופ הזה בלי אינטרנט?
ועוד שאלה,
המחשב שלי צולע, והולך לסיים את הקריירה, אם אני מורידה את הפוטושופ אליו, אז זהו? או שאני יכולה להוריד אותו למחשב חדש בעתיד?

• הוסף לסימניות
אדובי הוציאו בעבר גרסאות תוכנה עם רישיון לכל החיים, זה עבד כך עד גרסה CS6
מכאן ואילך הם עברו לשימוש בתוכנת מנוי, משלמים מנוי חודשי נמוך ומקבלים חבילה של כל התוכנות (אפשר לקנות חבילה לצלמים) שמתעדכנים כל הזמן, בנוסף לפיצרים חמודים למנויים, כמו ספריות שניתן לנייד בהם אלמנטים ועוד בין התוכנות, אופני יצוא משופרים ועוד.
קורים לזה אדובי קלאוד, או CC
התוכנה שוכנת במקומה בטח על המחשב שלך, ומפעם לפעם (פעם בחודש נראה לי) חייבת חיבור אינטרנט כדי לוודא שהמנוי חוקי ופעיל
החלפת מחשב, לא נורא, ההתקנה חינמית.
על כמה מחשבים? לא ניסיתי, בינתיים זה עבד בשלוש פעמים ששחזרתי את המערכת ללא תקלות.
בקשר למנוי, יש חבילת סטודנט שמוזילה את העלות באופן משמעותי, לא משהו מורכב, רק לציין בשדה מייל של פרוג או מכללה מוכרת אחרת.
מקווה שהייתי לעזר

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, התוכנות הישנות מסתובבות בשוק, ניתן להשיג ביד שניה או ח"ו באופן פיראטי.
אישית, לא ממליץ

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
עזרת לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה