כללי קניית פונטים בודדים

• הוסף לסימניות
יש מציאות כזאת?

• הוסף לסימניות
בטח.
כשכל משקל עולה בין 200 ל600 (תלוי בחברה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפילות...

• הוסף לסימניות
פונטייפ זה הכתובת. גם לחבילות וגם לבודדים.
מנסיון ומכמה ששאלתי, בתחום העימוד עכ"פ יש את 5-6פונטים שהם בשימוש תדיר ויומיומי, והשאר שוכב בארון לארועים מיוחדים (אבל בהחלט באים לידי שימוש מידי פעם). וכל זאת נובע מזה שעימוד ספרי קודש הוא פחות או יותר אחיד ולא דינמי כמו מודעות ושאר הגרפיקה.
אבל בהחלט להתחיל עם כמה ואחרי זה להתדרג פה ושם בפרט כשיש מבצעים מטורפים על חבילות, ושווה לבודק ןהתעדכו מידי פעם, בהחלט אפשר להתחיל עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2492178:
בפונטייפ הרבה יותר זול
שאר החברות אני לא זוכר
http://www.fontype.co.il/price-list/מחירון-פונטים/
גם אני מחפשת לקנות משקל בודד
אבל אני רואה שבפונטייפ אפשר לקנות רק מעל 35 משקלים ומעלה???? זה מה שכתוב שם:
לתשומת לב: ניתן לרכוש החל מ-35 משקלים ומעלה.
אם אני רוצה לקנות משקל בודד אצליהם כמה בדיוק יעלה לי?

• הוסף לסימניות
איזה פונט מתאים לספר תורני אבל לא קודש
וכן ספר ביאוגרפיה על רב איזה פונט מתאים
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ו;2494762:
תודה לכל העוזרים

פונטקסט של פונטביט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ו;2494762:
תודה לכל העוזרים

תהילה, ספרדי, שפע, מזל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה