כללי קניית פונטים בחבילה קטנה

• הוסף לסימניות
ידוע לכם אם אפשר לרכוש פונטים בחבילה קטנה של כ-10 משקלים וכד'?
באתר של פונטייפ רשום שיש אפשרות לרכוש מעל 35 משקלים.
האם זה אכן כך או שניתן לרכוש גם פחות?

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל זה יעלה לך המון ולא כ"כ משתלם לך. אם כבר עדיף ללכת על חבילה גדולה שמתפרסת למס' שנים.
ראי דוג' בפונטביט: http://fontbit.co.il/page.asp?id=9911

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד מה הצרכים. לעיצוב מודעות וכו' באמת יש צורך בהרבה הצע.
בעימוד, מנסיון שלי ושל אחרים, יש את 4-5-6-7 שאנחנו נותנים ואיתם אנחנו משתמשים והשאר שוכב אחר כבוד בספרית הפונטים המקומוית. אולי אני מגזים אבל העקרון ברור.

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל זה יעלה לך המון ולא כ"כ משתלם לך. אם כבר עדיף ללכת על חבילה גדולה שמתפרסת למס' שנים.
ראי דוג' בפונטביט: http://fontbit.co.il/page.asp?id=9911
תלוי מאוד מה הצרכים. לעיצוב מודעות וכו' באמת יש צורך בהרבה הצע.
בעימוד, מנסיון שלי ושל אחרים, יש את 4-5-6-7 שאנחנו נותנים ואיתם אנחנו משתמשים והשאר שוכב אחר כבוד בספרית הפונטים המקומוית. אולי אני מגזים אבל העקרון ברור.

כן, יש לי חבילה בפונביט שעוד לא סיימתי לבחור בה..

אני חושבת על חבילה קטנה כי אני רוצה יותר פונטים של כתב יד
והפונטים של פונטביט-- כבר אי אפשר לראות אותם..
ראיתי שבפונטייפ יש פונטים כתב יד ממש נחמדים, לכן שאלתי עליהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה