כללי קניית פונטים

• הוסף לסימניות
קניתי חבילה ואני מעונין לבחור בפונטביט משקלים, המשקלים כתובים בעברית, אני יודע רק באנגלית בולד מדיום וכו', מישהו יכול לתרגם מעברית לאנגלית:
אלו סוגי המשקלים שכתוב באתר שלהם:

קל
רגיל
בינוני
כבד
שמן
שחור

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
light
regular
medium
heavy
fat
black

• הוסף לסימניות
קל - light
רגיל - regular
בינוני - medium
כבד - bold
שחור- black

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1385810:

(הצלצול בטעות)
נראה לי שמדובר בbold
לא מכירה משקל בשם heavy

• הוסף לסימניות
מה שכתבתי הוא הנכון והמדוייק
מודגש = BOLD
ויש עוד הרבה משקלים שאת לא יודעת שהם קיימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1385825:
מה שכתבתי הוא הנכון והמדוייק
מודגש = BOLD
ויש עוד הרבה משקלים שאת לא יודעת שהם קיימים

אין בטופס הזמנה שלהם משקל בשם מודגש, אם אני צריך לקנות נניח ליבורנה בולד מה אני יקנה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הנה רשימה

...

קבצים מצורפים

• WT.png
    KB 33.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מה שמיס העלתה מתאים למסטרפונט\שמואל סלע\פונטייפ
פונטביט לא נוהגים כמעט ליצור משקלים מעבר לקל-רגיל-מודגש-שחור

• הוסף לסימניות
מה שהגבתי זה תרגום המשקלים לפונטביט.
ליבורנה בולד זה ליבורנה כבד

(המשמעות שלהם בהחלט לא נכונה כ"כ.. הם קוראים למודגש כבד. כבד תרגומו heavy)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1385828:
אין בטופס הזמנה שלהם משקל בשם מודגש, אם אני צריך לקנות נניח ליבורנה בולד מה אני יקנה?
תודה מראש

הוצאת לי את המילים מהפה..
לקוח נתן לי קובץ PDF שאני יעשה לו משהו עם הפונטים האלו, אחד מהם זה FbLivornaBold, תכל'ס איזה משקל אני אמור לבחור? כבד? מודגש אין שם

• הוסף לסימניות
עם ליבורנה אין לך מה להסתבך.
יש רק רגיל, ספר ומודגש.
אז אתה צריך לקנות את מה שהוא לא הרגיל ולא הספר - לא משנה איך הם החליטו לקרוא לו בטופס הזמנה, מודגש או כבד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה