אתם חושבים שיש מישהו שאף פעם לא קנה פרחים?חסר שורה של "אף פעם לא"....
יש גם אנשים כאלו
ברוראתם חושבים שיש מישהו שאף פעם לא קנה פרחים?
הוספתי "אחר"ברור
ואפשר גם להוסיף לעיתים נדירות
מעניין מה שאת כותבת, אבל איך יתכן שהחנויות פרחים בשישי עמוסות.ערכתי כאן סקר כזה לפני שנה- שנתיים, סקר מפורט שענו עליו כ200 איש אם אני זוכרת נכון.
המסקנה (המצערת, בעיני) היתה שאנשים כמעט לא קונים פרחים, מעטים אלו שקונים מדי שבת, וגם אלו שכן- קונים פרחי שמשיות. היינו- עד 20 שקלים לזר.
כמו כן, ניתן היה להסיק שלא מקובל בציבור לשלוח פרחים לרגל שמחות של אחרים. במקום שממנו אני באה זה מאד מקובל, שולחים כל הזמן לימי הולדת, ימי נישואין, לאירוסי ילדים, לידות של ילדים ונכדים...
אבל מהסקר נראה היה שזה דבר לא שכיח.
אולי כי האנשים שעונים על סקרים פה, זה לא אותו קהל שממלא את חנויות הפרחיםאבל איך יתכן שהחנויות פרחים בשישי עמוסות.
מעניין מה שאת כותבת, אבל איך יתכן שהחנויות פרחים בשישי עמוסות.
אפשר להגיד את זה על כל סקראולי כי האנשים שעונים על סקרים פה, זה לא אותו קהל שממלא את חנויות הפרחים
האם כדאי להשקיע בכיוון וכו'אשמח לדעת למה הסקר,
סתם התענינות.
נכון ולא נכון. אם אני עורכת סקר בנושא קריאת עיתונים יומיים, והוא נערך ברשת, אני מגבילה את נתח הנסקרים שלי לבעלי גישה לאינטרנט בלבד. מאחר וההגבלה הזו רלוונטית לשאלה הנחקרת (צפוי שהרגלי קריאת העיתונים בקרב אלו שאינם בעלי גישה לאינטרנט יהיו שונים מאלו שיש להם גישה לאינטרנט)- הסקר שלי מוטה וכנראה מוטעה.אפשר להגיד את זה על כל סקר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים