קניית ציוד

• פותח הנושא Ida
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סוף סוף אני מתחילה בקניית הציוד לסטודיו, צעד מאוד קשה בשבילי ולכן אשמח לקבל את עצתכם המקצועית.

מדובר ב2 פלאשים של Bowens, חצובות2 , משדר "בילד אין " תיק נשיאה ונראה לי גם ארגז תאורה ומטריה .

Bowens Gemini 400RX Kit - ב 4000 ₪ פאני לא מצליחה לראות את פרטי החבילה במדוייק (אתרוג חוסם) אבל זה ניתן לבירור בחנות.

בכל אופן, מה דעתכם, מוצר טוב? מחיר משתלם?
ואם יש המלצות או דיס המלצות אני אשמח לשמוע.

תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לבדוק בפוטומימי נקודה קום.
(אני רק לקוחה מאד מרוצה)

• הוסף לסימניות
סטודיו זה לא התחום שלי,
אבל.... את הולכת להשקיע הרבה כסף.
הייתי לא מזמן בהרצאה של אריאל רבינסקי על שימוש בתאורה בצילום ארועים ובין השאר גם בצילומי סטודיו. ההרצאה הייתה על השימוש בתאורה של פרופוטו ואיך שהתאורה הזאת שינתה את כל צורת העבודה שלו.
תאורה כזאת עולה לכל פנס בסביבות ה-8000ש"ח פלוס....
היה שם צלם ותיק ומנוסה שאמר לי בסוף ההרצאה, אני מוכן לתת כאן עכשיו הרצאה של שעה על איך לצלם חתונה עם תאורה של 2000ש"ח.
מה אני רוצה לומר... שההשקעה בציוד צריכה להיות בהתאם להכנסה שלנו (אנחנו בסופו של יום אחרי ההנאה הגדולה והאהבה למקצוע עושים את זה גם כדי להתפרנס), ושלא תמיד צריך להשקיע הרבה כדי לקבל תוצאה טובה. ומזה נגזר גם שיטת העבודה שלנו.

ולכן אני לא הייתי משקיע על ההתחלה הרבה כסף, כאשר עדיין אני לא יודע מהי השיטה המועדפת עלי, מה החיסרון בציוד מסויים ומה היתרון של ציוד אחר. עדיף להתחיל עם משהו פשוט יותר ורק אחרי שצוברים נסיון להשקיע בציוד יקר ואיכותי שאכן עונה גם על הצרכים שלנו, גם על הדרישות שלנו וגם מהווה הוצאה נכונה ביחס להכנסה.

יכול להיות שהרשימה שהבאת היא רשימה מעולה, אבל, לפעמים ציוד מעולה לאחד, יכול להיות רע לאחר, והכל תלוי בצורך.

ובכל מקרה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1834504:
סטודיו זה לא התחום שלי,
אבל.... את הולכת להשקיע הרבה כסף.
הייתי לא מזמן בהרצאה של אריאל רבינסקי על שימוש בתאורה בצילום ארועים ובין השאר גם בצילומי סטודיו. ההרצאה הייתה על השימוש בתאורה של פרופוטו ואיך שהתאורה הזאת שינתה את כל צורת העבודה שלו.
תאורה כזאת עולה לכל פנס בסביבות ה-8000ש"ח פלוס....
היה שם צלם ותיק ומנוסה שאמר לי בסוף ההרצאה, אני מוכן לתת כאן עכשיו הרצאה של שעה על איך לצלם חתונה עם תאורה של 2000ש"ח.
מה אני רוצה לומר... שההשקעה בציוד צריכה להיות בהתאם להכנסה שלנו (אנחנו בסופו של יום אחרי ההנאה הגדולה והאהבה למקצוע עושים את זה גם כדי להתפרנס), ושלא תמיד צריך להשקיע הרבה כדי לקבל תוצאה טובה. ומזה נגזר גם שיטת העבודה שלנו.

ולכן אני לא הייתי משקיע על ההתחלה הרבה כסף, כאשר עדיין אני לא יודע מהי השיטה המועדפת עלי, מה החיסרון בציוד מסויים ומה היתרון של ציוד אחר. עדיף להתחיל עם משהו פשוט יותר ורק אחרי שצוברים נסיון להשקיע בציוד יקר ואיכותי שאכן עונה גם על הצרכים שלנו, גם על הדרישות שלנו וגם מהווה הוצאה נכונה ביחס להכנסה.

יכול להיות שהרשימה שהבאת היא רשימה מעולה, אבל, לפעמים ציוד מעולה לאחד, יכול להיות רע לאחר, והכל תלוי בצורך.

ובכל מקרה בהצלחה!

תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה