כללי קניית קטלוג צבעים של חברת פנטון

• הוסף לסימניות
קבלנו המלצה מאחת המורות המקצועיות והמדהימות של פרוג (שלומית היימן) על קניית הקטלוגים הבאים:

קטלוג פנטון לצבעי פרוצס (מודפס על כרומו מט ומבריק) - CMYK Coated & Uncoated

קטלוג פנטון לצבעי ספוט (מודפס על כרומו מט ומבריק) - Formula Guide Solid Coated & Solid Uncoated

רציתי לדעת האם זה נקרה מחיר טוב ואם יש משהי שמכירה את החברה ויודע אם יש אפשרות לדבר איתם בעברית...
אני פשוט לא אוהבת לקנות דרך האינטרנט, ועוד באנגלית...

• הוסף לסימניות
מי המומלץ והזול מבינהם?
יש מי שמעוניין/ת לקנות, אולי בקניה מרוכזת תהיה אפשרות להוזיל...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כמה עולה דבר כזה אולי אצטרף

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין את קטלוג פנטון דרך ארטא בני ברק, לוקח לה כמה ימים להביא את זה והיא עושה מחיר מאוד טוב, יצא לי פעם לברר אצלה.

• הוסף לסימניות
מעונינת בפרטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fisher12;608250:
אפשר להזמין את קטלוג פנטון דרך ארטא בני ברק, לוקח לה כמה ימים להביא את זה והיא עושה מחיר מאוד טוב, יצא לי פעם לברר אצלה.

מה המחיר?
אני בררתי בפתח תקוה ואמרו לי מחיר בסביבות 680 ש"ח, (לא מדויק) לאחד. (על כרומו מבריק/מט) ל-2 הקטלוגים זה כמעט כפול.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת.
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
גמני.
אולי אפשר לארגן מכירה קבוצתית, בזול.
מישו מרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
תפנו לGRN (אולי סדר האותיות של שמה שונה) היא אוהבת קבוצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה